Follow us

Πως να αντιγράψεις το μακιγιάζ της Jessica Chastain

Μάθε ποια είναι τα αγαπημένα της YSL προϊόντα και ακολούθησε τα tips της Θάλειας Κεχρή, beauty editor του Madame Figaro

Απόκτησε το look της Jessica Chastain

Δες τα αγαπημένα της προϊόντα και το μακιγιάζ που επέλεξε για αυτήν ο Lloyd Simmonds, Creative Director Make Up του YSL


Η Jessica Chastain είναι όπως έχει ήδη ανακοινωθεί το πρόσωπο της καμπάνιας του νέου αρώματος Manifesto του οίκου YSL. H κοκκινομάλλα ηθοποιός παραυρέθηκε στην επίδειξη μόδας του Γαλλικού οίκου και την παρακολούθησε από τις πρώτες σειρές. Η επίδειξη έγινε στο Grand Palais, στο Παρίσι, την 1η Οκτωβρίου και εκτός από τις νέες δημιουργίες μόδας YSL οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν και δημιουργίες μακιγιάζ με τη νέα συλλογή για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2013 που φέρει την υπογραφή του Hedi Slimane.

Για την εμφάνισή της αυτή η Jessica Chastain προτίμησε, φυσικά, μακιγιάζ YSL το οποίο και επιμελήθηκε ο Creative Director Make Up του οίκου, Lloyd Simmonds. Χρησιμοποίησε και εσύ τα προϊόντα που προτίμησε ο διάσημος make up artist για να έχεις το look της Jessica.

Πως να αντιγράψεις το μακιγιάζ της Jessica Chastain

Στο πρόσωπο:

  • Δώσε λάμψη με το μοναδικό φον ντε τεν Le Teint Touche Eclat B20. Άπλωσέ το σε όλο το πρόσωπο ξεκινώντας από το κέντρο και προς τα έξω. Δώσε λάμψη σε συγκεκριμένα σημεία – πχ. κάτω από τα μάτια ή στα ζυγωματικά – με το highlighter Touche Eclat και πρόσθεσε χρώμα με το Dare to Glow Νο3. Τέλος, με την παλέτα ρουζ Palette Couture ανάδειξε μάγουλα, μέτωπο και πιγούνι.
  • Για το βλέμμα της ηθοποιού ο Lloyd Simmonds επέλεξε ένα κλασικό look με έντονο eyeliner Effet Faux Cils Shocking No1 και πολύ μαύρη μάσκαρα Volume Effet Faux Cils No1 για έξτρα όγκο.
  • Το look ολοκληρώνεται με τολμηρό, κατακόκκινο κραγιόν που είναι – και αυτή τη σεζόν – trend. Η Jessica φοράει το Rouge Pur Couture The Mats No203 που έχει έντονη απόχρωση και εντελώς ματ υφή.

Απόκτησε το look της Jessica Chastain
***Για περισσότερα ακολούθησε τη Miss Bloom στο facebook & το twitter για να μαθαίνεις όλα τα νέα πρώτη και να απολαμβάνεις εκπλήξεις και δώρα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ