Follow us

Γιώργος Κιμούλης | Η απάντησή του στις καταγγελίες της Ζέτας Δούκα

"Διαβεβαιώνω ότι δεν την έβρισα και την κλώτσησα, έκανα μήνυση".

MissBloom TEAM
Γιώργος Κιμούλης

Σήμερα το πρωί η Ζέτα Δούκα μιλώντας στην εκπομπή "Πάμε Δανάη" κατέγγειλλε τον Γιώργο Κιμούλη για λεκτική και ψυχολογική βία καθ' όλη τη σεζόν 2008-2009 στις πρόβες για την παράσταση "Πιο κοντά".

"Συνάντησα μια απίστευτης έντασης ψυχολογική και λεκτική βία εντός και εκτός σκηνής, με εξάρσεις και περιστατικά θυμού, απαξίωσης, ειρωνείας καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Πάνω στη σκηνή έκανε ό,τι μπορούσε να αλλάξει την σκηνοθεσία, να αλλάξει τα λόγια, να προκαλέσει στον άλλον ένα υποκριτικό βραχυκύκλωμα για να τα χάσει και να μην μπορεί να είναι εκεί που πρέπει να είναι συγκεντρωμένος επί σκηνής , το οποίο έγινε ακόμα πιο έντονο όταν οι κριτικές που άρχισαν να βγαίνουν για 'μένα ήταν καλές και αυτό τον θύμωσε ακόμα περισσότερο", είπε.

Ζέτα Δούκα | Οι αινιγματικές αναρτήσεις λίγο πριν τις καταγγελίες για λεκτική και ψυχολογική βία από τον Γιώργο Κιμούλη

Ο Γιώργος Κιμούλης έδωσε τώρα την απάντησή του μιλώντας στο Πρώτο Θέμα: "Διαβεβαιώνω ότι δεν την έβρισα και δεν την κλώτσησα. Φυσικά και θα κινηθώ δικαστικά.. έκανα μήνυση για ακραία συκοφαντική δυσφήμιση. Αυτό αφορά εμένα, εκείνη και την πράξη της... Θεωρώ ψευδέστατο όλο αυτό και για αυτό κινήθηκα ήδη νομικά".

"Επίσης, θεωρώ πως είναι απαράδεκτη η κίνηση της Ζέτας Δούκα να χρησιμοποιήσει την υπόθεση της κυρίας Μπεκατώρου, γιατί έτσι μειώνει την πράξη της... Φανταστείτε να θεωρηθεί η πράξη της κυρίας Μπεκατώρου ως κάτι μοδάτο και ο καθένας να θυμάται ένα γεγονός πριν 15 χρόνια όπου κάποιος το στεναχώρησε, θύμωσε ή απαξίωσε και να βγαίνει να διηγείται και να περιγράφει μια ιστορία υπερβάλοντας και προσθέτοντας και ψευδή γεγονότα. Μετά από λίγο θα το πάρει πίσω, αλλά αυτό έχει μείνει", είπε.

Ζέτα Δούκα | Καταγγέλλει τον Γιώργο Κιμούλη για λεκτική και ψυχολογική βία (vid)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ