Follow us

Η Paris Hilton σήμερα έγινε 40 και αρραβωνιάστηκε

Το βίντεο που ανέβασε ανήμερα των γενεθλίων της, η πρόταση γάμου σε ιδιωτικό νησί και το πανάκριβο μονόπετρο.

paris hilton Instagram

Την ημέρα των γενεθλίων της, 17 Φεβρουαρίου, επέλεξε η Paris Hilton για να αποκαλύψει τον αρραβώνα της μέσα από ένα post στο Instagram profile της. Πιο συγκεκριμένα, η διάσημη Αμερικανίδα κληρονόμος ανακοίνωσε πριν λίγες ώρες με ένα βίντεο τη χαρμόσυνη αυτή είδηση, όπου ο επί ένα χρόνο σύντροφός της, επιχειρηματίας Κάρτερ Ριμ, της έκανε πρόταση γάμου.

Δες επίσης: Σπύρος Πώρος | Ο γιος του είναι ζευγάρι με την καλλονή 16χρονη κόρη της Heidi Klum

Μάλιστα, η πρόταση ήρθε πριν λίγες μέρες, στο ταξίδι έκπληξη που είχε οργανώσει ο αγαπημένος της για τα γενέθλιά της σε εξωτικό ιδιωτικό νησί. Η 40χρονη φαίνεται να βρήκε επιτέλους τον αληθινό έρωτα στο πρόσωπό του, αφού συγκινημένη είπε το μεγάλο "ναι" και τρισευτυχισμένη μοιράστηκε κάποια στιγμιότυπα από τη μεγάλη στιγμή.

Δες εδώ: Ελιάνα Χρυσικοπούλου | Το απίστευτο σώμα της μετά από δύο γέννες

Ντυμένη με ένα αποκαλυπτικό λευκό φόρεμα, εκρού ballet flats και τιάρα στα μαλλιά, δέχτηκε το πανάκριβο δαχτυλίδι αρραβώνων που της προσέφερε γονατιστός στην άμμο ο μέλλων σύζυγός της. Το μονόπετρο διαμαντένιο δαχτυλίδι σχεδιάστηκε από τον Jean Dousset, εγγονό του Louis Cartier και σύμφωνα με εκτιμήσεις κοστίζει πάνω από ένα εκατ. ευρώ.

Δες το post της Paris Hilton:

Loading...

"Είπα "ναι", "ναι" στο για πάντα. Δεν υπάρχει κανείς άλλος που θα ήθελα να περάσω μαζί του το για πάντα", έγραψε μεταξύ άλλων η 40χρονη στη λεζάντα του post.

Να υπενθυμίσουμε ότι αυτός είναι ο τέταρτος αρραβώνας για την κληρονόμο.

Δες επίσης: Η Kendall Jenner έφτιαξε τη δική της εταιρεία με τεκίλα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ