Follow us

Γιώργος Λιβάνης | Στο Survivor (και) ο νυν της Μαριαλένας Ρουμελιώτη;

Το Survivor "έπαθε" Power of Love;

Γιώργος Λιβάνης NDP

Σύμφωνα με την εκπομπή "Ευτυχείτε", έγινε γνωστό ότι ο Γιώργος Λιβάνης, νυν σύντροφος της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, θα πάει στον Άγιο Δομίνικο σε ενάμιση μήνα.

Ο Γιώργος Λιβάνης, που βρίσκεται σε σχέση με την εν λόγω παίκτρια του Survivor τον τελευταίο καιρό, υποστήριξε πρόσφατα στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά "Καλό Μεσημεράκι" ότι δεν δήλωσε ποτέ συμμετοχή στο ριάλιτι επιβίωσης, όσο κι αν του αρέσουν τα αγωνίσματα. Κι αυτό γιατί ενώ είναι φαν του παιχνιδιού και το παρακολουθεί, δεν θεωρεί ότι ταιριάζει στη δική του ιδιοσυγκρασία η συγκεκριμένη φιλοσοφία της εκπομπής. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Σάκη Κατσούλη, πρώην της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, που μπήκε επίσης στο παιχνίδι επιβίωσης.

Δες όλα όσα ειπώθηκαν εδώ.

Τι άλλαξε λοιπόν και τώρα μαθαίνουμε ότι σε λίγο καιρό θα πάρει κι αυτός μέρος στο Survivor;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, σε ενάμιση μήνα περίπου θα πραγματοποιηθεί η ένωση των Μπλε και των Κόκκινων του Survivor 4, όπως γίνεται παραδοσιακά κάθε χρόνο. Σε αυτήν την ένωση γίνεται μια πολύ μεγάλη γιορτή με μουσική, χορό και φαγητό, με σκοπό να γνωριστούν καλύτερα οι παίκτες μεταξύ τους. Έτσι, φαίνεται ότι υπάρχουν σκέψεις από την παραγωγή να παρευρεθεί ο Γιώργος Λιβάνης σε αυτό το μεγάλο πάρτυ στον Άγιο Δομίνικο, ώστε να τους διασκεδάσει δανείζοντας τη φωνή του.

Δες επίσης: Μαριαλένα Ρουμελιώτη | Με ποιον πρώην παίκτη του Survivor ήταν ζευγάρι;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ