Follow us

Stop the press | Η απάντηση της βασίλισσας Ελισάβετ στη συνέντευξη του Harry και της Meghan

"Ο Harry, η Meghan και ο Archie θα είναι πάντα πολύ αγαπητά μέλη της οικογένειας".

MissBloom TEAM
βασίλισσα Ελισάβετ

Χθες μεταδόθηκε η πολυαναμενόμενη συνέντευξη της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry στην Oprah Winfrey. Σε αυτήν το ζευγάρι έκανε πολλές αποκαλύψεις από το φύλο του παιδιού που περιμένουν, μέχρι τις αυτοκτονικές τάσεις της δούκισσας λόγω της δύσκολης συμβίωσης με τη βασιλική οικογένεια και το ρατσιστικό λόγο για τον οποίο ο Archie δεν έχει τον τίτλο του πρίγκιπα. Τώρα το Παλάτι εξέδωσε ανακοίνωση απαντώντας σε όσα ειπώθηκαν.

Meghan Markle | Ο συμβολισμός πίσω από το μακιγιάζ της στη συνέντευξη με την Oprah

"Ολόκληρη η οικογένεια είναι λυπημένη που μαθαίνει την πλήρη έκταση των προκλήσεων των τελευταίων ετών για τον Harry και την Meghan. Τα ζητήματα που τέθηκαν, ειδικά τα φυλετικά, είναι ανησυχητικά. Παρότι ορισμένες αναμνήσεις μπορεί να διαφέρουν, λαμβάνονται πολύ σοβαρά υπόψη και θα αντιμετωπιστούν από την οικογένεια ιδιωτικά. Ο Harry, η Meghan και ο Archie θα είναι πάντα πολύ αγαπητά μέλη της οικογένειας", υπογραμμίζει η ανακοίνωση.

Πρίγκιπας Harry & Meghan Markle στην Oprah | Η τηλεθέαση της συνέντευξής τους στην Ελλάδα

Πηγή μέσα από το παλάτι τόνισε στο περιοδικό People ότι "στην καρδιά είναι οικογένεια, και θα πρέπει να τους δοθεί η ευκαιρία να συζητήσουν τα όποια θέματα ιδιωτικά, σαν οικογένεια".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ