Η συγκίνηση του Καρόλου την ώρα της κατάθεσης στεφάνου

+ Ο κομψός τρόπος με τον οποίο η Καμίλα προστατεύτηκε από το κρύο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ
Npd

Πριν λίγη μόλις ώρα διεξήχθη η διαδικασία της κατάθεσης στεφάνων στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Εκεί ήταν φυσικά και ο πρίγκιπας Κάρολος, ο οποίος μαζί με τη σύζυγό του, Καμίλα, τίμησαν με την παρουσία τους τη χώρα μας.

Καμίλα-πρίγκιπας Κάρολος | Οι συμβολισμοί πίσω από τις προστατευτικές τους μάσκες

Η φόρτιση ήταν τόσο μεγάλη για τον Πρίγκιπα Κάρολο, αφού κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους της χώρας του, της Μεγάλης Βρετανίας, και την ώρα της ανάκρουσης του βρετανικού εθνικού ύμνου δάκρυσε.

Στη συνέχεια, οι επίσημοι έλαβαν τις θέσεις τους στο Σύνταγμα για να παρακολουθήσουν την παρέλαση. Η σύζυγος του πρίγκιπα, Καμίλα, χρησιμοποίησε την κουβέρτα που υπήρχε στη θέση της και σκέπασε τα πόδια της, καθώς σήμερα η θερμοκρασία είναι αρκετά χαμηλή για την εποχή.

Η συγκίνηση του Καρόλου ήταν έκδηλη ήδη από χθες, καθώς μιλώντας κατά τη διάρκεια του δείπνου στο Προεδρικό Μέγαρο, αναφέρθηκε στους δεσμούς που τον συνδέουν με την Ελλάδα, τονίζοντας πως τον ελληνικό θρίαμβο δεν πέτυχε ένας ήρωας, αλλά πολλοί. Ολοκλήρωσε μάλιστα την ομιλία του, λέγοντας στα ελληνικά: "Χαίρε ω χαίρε ελευθεριά. Ζήτω η Ελλάς".

Μαρέβα Μητσοτάκη | Η κομψή εμφάνισή της στο Προεδρικό Μέγαρο και το ιδιαίτερο βραχιόλι που συζητήθηκε