Follow us

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor, ο Παύλος Γαλακτέρος κατά του Τριαντάφυλλου και Παππά & όλα τα νέα

Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο ασυλίας, συνεχίζει τις προκλήσεις ο Αλέξης Παππάς στον James και η Μαριαλένα ξέσπασε σε κλάματα.

yupi collage

Survivor | Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor, ο Παύλος Γαλακτέρος κατά του Τριαντάφυλλου και Παππά & όλα τα νέα

Νικήτρια ομάδα στο έπαθλο ασυλίας βγήκε η Μπλε με διαφορά 7-10. Η πρόκληση του Αλέξη Παππά στον Τζέιμς Καφέτζη να βγουν μαζί στον "τάκο" δεν πραγματοποιήθηκε.

Οι Κόκκινοι κλήθηκαν να ψηφίσουν για ακόμα μια φόρα έναν συμπαίκτη τους. Ο Αλέξης Παππάς ήταν ο παίκτης που συγκέντρωσε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Ο Παύλος Γαλακτέρος κατά του Τριαντάφυλλου και Παππά

Survivor

Οι κόκκινοι για ακόμα μια φόρα μίλησαν για τα θέματα που τους δημιουργούν ο Αλέξης Παππάς και ο Τριαντάφυλλος στο Survivor. Μάλιστα τόνισαν ότι δεν μπορούν τους δυο συμπαίκτες τους και στην συμβίωση αλλά και ότι δεν είναι δυνατοί αγωνίστηκα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Συνεχίζει τις προκλήσεις ο Αλέξης Παππάς στον James

Survivor

Στον "τάκο" φαίνεται πως θα βρεθούν ο Αλέξης Παππάς και ο Τζέιμς Καφετζής στο Survivor.

Λίγο πριν το σημερινό αγώνισμα ασυλίας, ο παίκτης της μπλε ομάδας δέχτηκε εκ νέου μια πρόκληση του Αλέξη Παππά, προκειμένου και οι δυο παίκτες να βρεθούν αντιμέτωποι στην ψυφοφορία.

Ο Τζέιμς Καφετζής είπε στον Γιώργο Λιάνο και στους συμπαίκτες του ότι άμα χάσει η ομάδα του δεν θα αγωνιστεί για την ατομική ασυλία για να βγει προτεινόμενος με τον Αλέξη Παππά.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Σε κλάματα ξέσπασε η Μαριαλένα

Survivor

Σε κλάματα ξέσπασε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη κατά τη διάρκεια του Survivor. Ο λόγος; Η παίκτρια δήλωσε ότι νιώθει "απομονωμένη" από την ομάδα της.

Η παίκτρια δεν αντέχει το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα των Μπλε διότι πιστεύει ότι οι συμπαίκτες της δεν την συμπαθούν και πλέον δεν μπορεί να χαρεί τις νίκες της. Όλα ξεκίνησαν όταν ο James μάζεψε όλη την ομάδα πλην της ίδιας για να ζητήσει να ψηφιστεί, σε περίπτωση που χαθεί η δεύτερη ασυλία.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο ασυλίας

Γιώργος Λιανός

Σε ένα δύσκολο στίβο μάχης αγωνιστήκαν οι δυο ομάδες του Survivor. Σε μια αγωνιστική "πίστα" που τα είχε όλα. Οι παίκτες είχαν πολλά εμπόδια στο run τους ενώ είχαν να αντιμετωπίσουν και εμπόδιο που βρισκόταν σε νερό.

Τέλος οι παίκτες έπρεπε να ρίξουν τους δύο κύβους που βρισκόταν αρκετά μακριά. Οι δύο ομάδες κατά την διάρκεια του παιχνιδιού βρέθηκαν ισόπαλες με τους Μπλε να παίρνουν προβάδισμα και να κερδίσουν 10-7.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ