Follow us

Μαριάννα Τουμασάτου - Αλέξανδρος Σταύρου | Σπάνια φωτογραφία της 10χρονης κόρης τους, Χρυσηίδας

Δες πόσο μεγάλωσε το ξανθό κορίτσι.

Μαριάννα Τουμασάτου, Αλέξης Σταύρου NDP

Αν και είναι μια από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς με μια επιτυχημένη πορεία στα εγχώρια καλλιτεχνικά δρώμενα εδώ και πολλά χρόνια, η Μαριάννα Τουμασάτου έχει επιλέξει να κρατά πολύ χαμηλούς τόνους. Ελάχιστες είναι οι φορές που μιλά για την προσωπική της ζωή ή δημοσιεύει φωτογραφίες με την οικογένειά της στα social media.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια του "Η φωτογραφία της ζωής μου" είναι παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό Αλέξανδρο Σταύρου, ο οποίος είναι εξίσου χαμηλών τόνων, αποφεύγοντας τις τηλεοπτικές συνεντεύξεις. Απόλυτη προτεραιότητα και των δύο είναι η μοναχοκόρη τους, Παναγιώτα – Χρυσηίδα, που τον Ιούνιο θα συμπληρώσει τα 10 της χρόνια.

Μαριάννα Τουμασάτου για #Metoo | "Είναι επαγγελματίες κακοποιητές ψυχών"

Η Μαριάννα Τουμασάτου έχει εξηγήσει ότι προτιμά να μην εκθέτει την οικογενειακή τους ζωή στα media, στάση στην οποία μένει πιστή όλα αυτά τα χρόνια. Έτσι, ήταν μια ευχάριστη έκπληξη όταν την Τρίτη 20 Απριλίου η ηθοποιός ανέβασε στα stories της ένα στιγμιότυπο της μικρής της πριγκίπισσας. Όπως μπορείς να δεις, έχει ψηλώσει, έχει πολύ μακριά μαλλιά και είναι ντυμένη με το πιο girly outfit.

Μαριάννα Τουμασάτου - Αλέξανδρος Σταύρου | Σπάνια φωτογραφία της 10χρονης κόρης τους, Χρυσηίδας

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ