Follow us

Ελεονώρα Μελέτη | Τα ευχάριστα νέα που μοιράστηκε και οι ευχές της Ελένης Μενεγάκη

Το σχόλιο της παρουσιάστριας.

Ελεονώρα Μελέτη NDP

Μια αινιγματική και πολλά υποσχόμενη ανάρτηση έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram η Ελεονώρα Μελέτη, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους πως κάτι νέο ετοιμάζει και είναι ήδη στα σκαριά.

Ελεονώρα Μελέτη | Φόρεσε το νυφικό της μαμάς της 48 χρόνια μετά τον γάμο των γονιών της

"Υπάρχουν στιγμές στη ζωή που τα βλέπουμε όλα άσπρα. Άλλες πάλι φορές τα βλέπουμε όλα μαύρα. Είτε γιατί έτσι είμαστε, είτε γιατί έτσι μας είπαν. Αν κ βέβαια έως ότου γνωρίσουμε τους εαυτούς μας, συνήθως είμαστε αυτό που μας λένε... μέχρι να συνειδητοποιήσουμε πως τελικά μπορεί κάπου στη μέση να υπάρχει κ το γκρι... με αυτό το "αινιγματικό" ποστ, θέλω να μοιραστώ ένα τσικ από τη μεγάλη χαρά που έχω για κάτι που έρχεται... το ήθελα καιρό, πολλοί από εσάς με παροτρύνατε να το τολμήσω. Να ξέρετε πως εσείς, αυτοί οι ωραίοι τύποι, με πείσατε να κάνω το βήμα. Σε λίγο τα νεότερα! Μήπως μπορείτε να μαντέψετε τι έρχεται?" έγραψε χαρακτηριστικά.

Η ανάρτησή της

Μεταξύ των πολλών σχολίων που έγιναν στο post, ήταν και αυτό της Ελένης Μενεγάκη που έσπευσε να της ευχηθεί για καλή επιτυχία. "Σημασία έχει ότι είσαι πολύ χαρούμενη … άρα είναι κάτι που θα κανείς με την καρδιά σου … καλή επιτυχία λοιπόν σε ότι καινούριο έρχεται στην ζωή σου Ελεονώρα μου".

Ελεονώρα Μελέτη | Τα ευχάριστα νέα που μοιράστηκε και οι ευχές της Ελένης Μενεγάκη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ