Follow us

Ναταλία Γερμανού | Η απάντηση για το ημερολόγιο της Καρολάιν και το σχόλιο της Ρούλας Κορομηλά

"Πολύ λυπάμαι και θλίβομαι που παίξανε αποσπάσματα απο το ημερολόγιο της Καρολάιν παρά τις παρακλήσεις μου για το αντίθετο" είπε η Ναταλία Γερμανού.

MissBloom TEAM
Ναταλία Γερμανού, Ρούλα Κορομηλά NDP

Την προσωπική της αντίρρηση σχετικά με την προβολή αποσπασμάτων από το ημερολόγιο της 20χρονης Καρολάιν, που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά, εξέφρασε η Ναταλία Γερμανού. Ειδικότερα, το Σάββατο 19 Ιουνίου, στην εκπομπή της στον Alpha, "Καλύτερα δε γίνεται", διαβάστηκαν μερικά κομμάτια από το ημερολόγιο της άτυχης κοπέλας, γεγονός που δεν βρήκε σύμφωνη την παρουσιάστρια.

Έτσι, ούσα ιδιαίτερα ενεργή στο Twitter, η Ναταλία Γερμανού τοποθετήθηκε από εκεί για το επίμαχο ζήτημα γράφοντας "Πολύ λυπάμαι και θλίβομαι που παίξανε αποσπάσματα από το ημερολόγιο της Καρολάιν παρά τις παρακλήσεις μου για το αντίθετο".

Λίγο αργότερα, αυτή που επίσης θέλησε να εκφράσει την άποψή της ήταν η Ρούλα Κορομηλά που έγραψε με τη σειρά της, επίσης στο Twitter: "Στις ψυχαγωγικές εκπομπές, όταν η κεντρική παρουσιάστρια κρίνει, επιθυμεί να μην προβληθεί κάτι στον αέρα της εκπομπής της για κάποιους λόγους, σαφώς και δεν προβάλλεται… Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε".

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ