Follow us

8 διάσημοι γονείς που αποδέχονται και στηρίζουν τα παιδιά τους απόλυτα

Γονείς που αποτελούν έμπνευση και παράδειγμα προς μίμηση γιατί αποδέχθηκαν τα παιδιά τους παρά τη σεξουαλική τους προτίμηση, την ταυτότητα φύλου, τον τρόπο που ντύνονται.

Megan Fox- Charlize Theron - Cher Splash News/Ideal Image

Δεν σκέφτηκαν πώς θα αντιδράσει ο κόσμος στην είδηση αυτή. Δεν τρόμαξαν με τα αρνητικά σχόλια που πιθανώς θα δέχονταν. Θωράκισαν τα παιδιά τους και τους έδωσαν τον απαραίτητο χώρο, να εκφράσουν τον πραγματικό τους εαυτό. Δεν τους γύρισαν την πλάτη, παρά τα υποστήριξαν μέχρι τέλους, γιατί ένας γονιός αγαπάει το παιδί του όπως ακριβώς είναι. Οι παρακάτω 8 διάσημοι γονείς αποτελούν έμπνευση και παράδειγμα προς μίμηση γιατί αποδέχθηκαν τα παιδιά τους παρά τη σεξουαλική τους προτίμηση, την ταυτότητα φύλου και την εμφάνισή τους.

8 Ελληνίδες που μίλησαν ανοιχτά για την εξωσωματική και έστειλαν μήνυμα ελπίδας σε όλες τις γυναίκες

1. Magic Johnson

Η πρώτη αντίδραση του πρωταθλητή του NBA Magic Johnson, στο άκουσμα της είδησης πως ο γιος του είναι γκέι, δεν ήταν και η καλύτερη καθώς όπως είχε εξομολογηθεί στην εκπομπή Red Table Talk, δεν ήταν αυτό που είχε ονειρευτεί για τον γιο του. Συνειδητοποιώντας πως η στάση του δεν ήταν σωστή, την επόμενη μέρα ζήτησε συγγνώμη από τον EJ. Σήμερα νιώθει περήφανος για εκείνον, έχοντας συμφιλιωθεί με την ιδέα και έχοντας αποδεχθεί τον γιο του όπως ακριβώς είναι.

Loading...

2. Cher

Μπορεί να είναι χρόνια υποστηρίκτρια της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, όμως στην ιδέα της αλλαγής φύλου της κόρης της, είχε τους ενδοιασμούς της. Ήταν δύσκολο για εκείνη να συμφιλιωθεί με την ιδέα ότι το παιδί της δεν θα είναι το ίδιο. Μία άποψη που γρήγορα άλλαξε καθώς όπως είχε δηλώσει "έχεις ένα παιδί, αλλά δεν το χάνεις. Εκεί είναι απλά σε διαφορετικό σχήμα". Η ίδια πρόσφατα είχε πει πως ο γιος της Chaz είναι πλέον πολύ χαρούμενος ενώ δεν μπορεί να καταλάβει το πρόβλημα των άλλων ανθρώπων που το κάνουν να μοιάζει σαν ένα μεγάλο ζήτημα.

8 διάσημοι γονείς που αποδέχονται και στηρίζουν τα παιδιά τους απόλυτα

3. Dwyane Wade

Ο πρώην παίκτης του NBA μαζί με τη σύζυγό του και ηθοποιό, Gabrielle Union, προσπαθούν να χαρίσουν ένα φυσιολογικό, οικογενειακό περιβάλλον στη διεμφυλική κόρη του, Zaya. Ο Wade όπως έχει δηλώσει ήξερε από την ηλικία των 3 ετών την πραγματική ταυτότητα του παιδιού του. Γνώριζε πως πριν συζητήσει με την κόρη του, έπρεπε να μάθει πώς θα προσεγγίσει το ζήτημα. "Ήμουν ένας άνθρωπος στα αποδυτήρια του γηπέδου που έχει υπάρξει μέρος μιας συζήτησης στην οποία έχουν ειπωθεί οι λάθος φράσεις και λέξεις", είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του, συνεχίζοντας πως νιώθει πως πλέον μεγαλώνει σωστά το παιδί του. "Στο σπίτι μας βλέπουμε το χαμόγελο στο πρόσωπο της κόρης μου, βλέπουμε την αυτοπεποίθηση που έχει στον τρόπο που περπατάει και είναι ο εαυτός της και τότε ξέρεις πως έχεις πράξει σωστά", είχε δηλώσει στο παρελθόν.

Loading...

4. Cynthia Nixon

Απόλυτα εξοικειωμένη με τη δική της ταυτότητα, αφού η ηθοποιός του Sex and the City το 2003 χώρισε από τον σύζυγό της και το 2004 ξεκίνησε να βγαίνει με την ακτιβίστρια Christine Marinoni, υποστήριξε το 2018 το μεγαλύτερο παιδί της ώστε να παρουσιαστεί στον κόσμο ως αγόρι.

Loading...

5. Charlize Theron

To 2019 η ηθοποιός ανακάλυψε κάτι που αγνοούσε για λίγο καιρό. Όταν ο 3 ετών γιος της, Jackson, της αποκάλυψε πως δεν είναι αγόρι, εκείνη αποδέχθηκε το γεγονός και από τότε, όπως είχε πει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της, μεγαλώνει δύο κορίτσια.

Loading...

6. Angelina Jolie

Η ηθοποιός ήταν πολύ υποστηρικτική στο πώς ήθελε η κόρη της Shiloh να ντύνεται. Η μικρή προτιμούσε τα κοστούμια και τα παντελόνια από τις φούστες και ήθελε τα μαλλιά της κοντά, όπως των αδερφών της. Μία περίοδο μάλιστα είχε ζητήσει να την φωνάζουν John. Η ίδια η Jolie είχε απαντήσει πως η κόρη της είναι αυτή που είναι και όπως άλλα παιδιά φορούν κάπες ή θέλουν να ονομάζονται σούπερμαν, με την ίδια λογική και η Shiloh ήθελε εκείνη την περίοδο να είναι έτσι. Η διάσημη μαμά της δεν το αντιμετώπισε ποτέ ως πρόβλημα.

Loading...

7. Liz Hurley

Η Βρετανίδα ηθοποιός έχει μία πολύ στενή σχέση με τον γιο της, Damian, με τον οποίο έχει και μία καταπληκτική ομοιότητα. Η ρευστότητα της εμφάνισή του του επιτρέπει να μπορεί να ελιχθεί με επιτυχία στον χώρο της ομάδας, αναλαμβάνοντας αρκετά πρότζεκτ είτε απευθύνονται σε γυναίκες, είτε σε άνδρες. Η μητέρα του φαίνεται πως πάντα υποστηρίζει τον γιο της σε οποιαδήποτε απόφαση πάρει ενώ έχει παραδεχθεί πως δανείζεται ρούχα του Damian, αφού της ταιριάζουν τέλεια.

Loading...

8. Megan Fox

Έχει υποστηρίξει ουκ ολίγες φορές ότι προτίμησε να μεγαλώσει τα παιδιά της χωρίς στερεότυπα που αφορούν το φύλο. Για εκείνη κάτι τέτοιο δεν ορίζει τη σεξουαλική τους προτίμηση, όμως τους δίνει τον χώρο να εκφράσουν το ποια πραγματικά είναι. Έτσι όταν ο γιος της ήθελε να ντυθεί πριγκίπισσα της Disney, η ίδια μόνο θετικά είδε αυτό που της ζήτησε το παιδί της. Μάλιστα, ενθαρρύνει κι άλλους γονείς να μεγαλώνουν τα παιδιά τους, αφήνοντάς τα να είναι ο εαυτός τους γιατί μόνο τότε θα είναι ευτυχισμένα.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ