Follow us

Τόλης Βοσκόπουλος - Τζούλια Παπαδημητρίου | Η Χαρά, η αλλαγή επιθέτου και με τί ασχολείται σήμερα η 35χρονη

Η Χαρά, που σήμερα διαπρέπει στο εξωτερικό, ούσα ακαδημαϊκή σύμβουλος στο Oxford Business College από το 2019, δεν είναι βιολογικό του παιδί και ως εκ τούτου δεν μπορεί να φέρει το επίθετό του.

MissBloom TEAM
Τόλης Βοσκόπουλος, Άντζελα Παπαδημητρίου, Χαρά

Η είδηση του θανάτου του Τόλη Βοσκόπουλου σε ηλικία 81 ετών έγινε γνωστή το πρωί της Δευτέρας 19 Ιουλίου, προκαλώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο διάσημος τραγουδιστής έφυγε από ανακοπή καρδιάς στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά του. Ανάμεσα σε όσους έσπευσαν να εκφράσουν τη θλίψη τους για τον χαμό ενός από τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους ερμηνευτές της χώρας μας, ήταν και η πρώην σύζυγός, του Τζούλια Παπαδημητρίου, η οποία μίλησε στην ιστοσελίδα Debater και τον δημοσιογράφο, Λάζο Μαντικό.

"Τι να πω… Ένας θάνατος είναι μία πολύ άσχημη είδηση, εγώ το έχω περάσει άλλωστε με τον αδερφό μου που ήταν πάρα πολύ μικρός όταν έφυγε", είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με την κόρη της, 35χρονη Χαρά, είπε:

"Ξέρω ότι μ’ αγάπησε πάρα πάρα πολύ ο Τόλης και τον αγάπησα και εγώ. Ξέρω πολύ καλά ότι με εκτιμούσε. Ξέρω πολύ καλά τι ήταν ο Τόλης, Ξέρω πως αγαπούσε και τη Χαρά που ήταν η κόρη του".

Να σου θυμίσουμε ότι τον περασμένο Απρίλιο έγινε γνωστό ότι με απόφαση του Αρείου Πάγου, η Χαρά δεν είναι βιολογική κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου. Η κόρη της Τζούλιας Παπαδημητρίου φέρεται πως γεννήθηκε έπειτα από "τεχνητή γονιμοποίηση με ξένο σπερματοζωάριο αγνώστου άνδρα".

Να θυμίσουμε ότι η Χαρά γεννήθηκε στις 8/2/1986, ενώ εκείνο το χρονικό διάστημα, ο ο λαϊκός τραγουδιστής διατηρούσε δεσμό με τη Τζούλια Παπαδημητρίου, με την οποία "συνήψε ερωτική σχέση το έτος 1984 μετά της οποίας άρχισε να συμβιώνει το επόμενο έτος", σύμφωνα με δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος.

Κατά τη διάρκεια του δεσμού τους (συγκεκριμένα στις 8/2/1986) η Τζούλια γέννησε τη Χαρά, η οποία φερόταν αρχικά ως "καρπός της εκτός γάμου σχέσης τους", ενώ τρεις ημέρες μετά τη γέννησή της ο Τόλης Βοσκόπουλος την αναγνώρισε εκουσίως ως δικό του παιδί.

Ωστόσο, ο τραγουδιστής φέρεται πως έμαθε από την αδερφή του, Γαρυφαλλιά, ότι η Χαρά δεν αποτελεί βιολογική του κόρη και μερικά χρόνια αργότερα, από το 2005, άρχισε έναν δικαστικό αγώνα που οδήγησε και στην επί τρεις φορές ακύρωση του τεστ DNA καθώς και σε αναίρεση της συμβολαιογραφικής πράξη αναγνώρισης της Χαράς Παπαδημητρίου.

Ο εν λόγω δικαστικός αγώνας έληξε τον Απρίλιο του 2021 κατόπιν απόφασης του Αρείου Πάγου, καταλήγοντας ότι η Χαρά, που σήμερα διαπρέπει στο εξωτερικό, ούσα ακαδημαϊκή σύμβουλος στο Oxford Business College από το 2019, δεν είναι βιολογικό του παιδί και ως εκ τούτου δεν μπορεί να φέρει το επίθετό του.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ