Η νέα συγκινητική ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου | "Πονάει η ψυχή μου"

Η 28χρονη φιλάνθρωπος και ιδρύτρια του "Save A Greek Stray" αναγκάστηκε να πάρει μία δύσκολη απόφαση.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από τη δραματική στιγμή που η Εριέττα Κούρκουλου φοβόταν για το καταφύγιο ζώων "Save A Greek A Stray" που έχει ιδρύσει εδώ και κάποια χρόνια, εξαιτίας της πυρκαγιάς που είχε ξεσπάσει στην περιοχή του Ωρωπού.

Ο ορισμός του empowerment | Είναι ο λογαριασμός της Εριέττας Κούρκουλου στο Instagram ένας από αυτούς που αξίζει να ακολουθήσεις; Ναι, είναι

Και ήταν από τους πρώτους που βγήκαν μπροστά για να περιθάλψουν τους πυρόπληκτους και τα ζώα που χρειάζονταν άμεσα φροντίδα, δεδομένης της μεγάλης ευασθησίας που έχει πάνω σε τέτοια ζητήματα, παρά το ότι την ίδια στιγμή μπορεί να έχανε το πρότζεκτ για το οποίο έχει δουλέψει τόσο σκληρά.

Όμως, όπως ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram βρέθηκε στη δυσάρεστη θέση να πάρει μία δύσκολη απόφαση που μπορεί να μη λάβει μόνο θετικές κριτικές. Η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του Νίκου Κούρκουλου - για τον οποίο χθες ανέβασε ένα συγκινητικό βίντεο - ενημέρωσε τους followers της πως από εδώ και στο εξής σκοπεύει να σώζει μόνο ζώα που πρόκειται να μεταφερθούν σε καταφύγια και όχι εκείνα που θα καταλήξουν σε σφαγεία.

Ειδικότερα, η Εριέττα Κούρκουλου έγραψε στο στόρι της : "Από τότε που ξεκίνησαν οι φωτιές, έχω κληθεί να πάρω μια δύσκολη απόφαση. Δυστυχώς έχουν υποστεί σοβαρά εγκαύματα εκατοντάδες παραγωγικά ζώα, με αποτέλεσμα οι κτηνοτρόφοι να έχουν μεγάλη ανάγκη από κτηνιατρική υποστήριξη και σανό για τα ζώα αυτά.

Εγώ και η οργάνωσή μου @apromisetoanimals είμαστε διατεθειμένοι να προσφέρουμε βοήθεια μόνο σε ζώα τα οποία θα μεταφερθούν μετά την θεραπεία τους, σε κάποιο καταφύγιο. Πονάει η ψυχή μου να λέω όχι σε αθώα πλάσματα που αργοσβήνουν, όμως αρνούμαι να δαπανήσω χρόνο και χρήμα για τη φροντίδα ζώων που σε λίγους μήνες θα καταλήξουν στο σφαγείο".

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Εριέττα Κούρκουλου τοποθετείται στο ζήτημα των ζώων, από τη στιγμή που εδώ και πολλά χρόνια δηλώνει vegan, συνεπώς τής είναι πολύ δύσκολο να σκέφτεται πως πολλά από τα ζώα αυτά θα καταλήξουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στον θάνατο.

Δες την ανάρτησή της: