Follow us

Η Υβόννη Μπόσνιακ φωτογραφίζει την κόρη της, Ελένη, στην παραλία

Η τρυφερή ανάρτηση της συζύγου του Αντώνη Ρέμου για την κόρη τους.

MissBloom TEAM
Υβόννη Μπόσνιακ; Instagram

Η Υβόννη Μπόσνιακ πέρα από την επιτυχία που έχει γνωρίσει σε επαγγελματικό επίπεδο με τη δική της σειρά ρούχων αλλά και τη συμμετοχή της στην τηλεόραση, εκείνο που τη γεμίζει περισσότερο απ'όλα είναι η οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον Αντώνη Ρέμο. Η κόρη τους, Ελένη, ήταν το καλύτερο δώρο που έλαβαν ποτέ, με τη διάσημη μαμά να αναφέρεται συχνά στην ιδιαίτερη σχέση που έχουν.

Η Υβόννη Μπόνσιακ έκανε το πιο ινσταγκραμικό look | Έτσι θα το υιοθετήσεις και εσύ

Η Υβόννη Μπόσνιακ και ο Αντώνης Ρέμος, που πριν από λίγο καιρό έγιναν νονοί του γιου του Γιάννη Βαρδή, απολαμβάνουν τις διακοπές τους, περνώντας ποιοτικό χρόνο με το παιδί τους.

Η σχεδιάστρια και ερασιτέχνις σεφ - δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζεται συνταγές της με followers της- ανέβασε πριν από λίγο μία φωτογραφία με την κόρη της και μία φίλη της να περπατούν στην παραλία, ξέγνοιαστες, στην ηλικία που το καλοκαίρι ισοδυναμεί με την απόλυτη ελευθερία.

Ειδικότερα, η Μπόσνιακ μαζί με τη φωτογραφία ανέβασε και μία αφιέρωση που έγραφε : "Χάρη σε σένα γελάω πιο δυνατά, κλαίω λιγότερο και χαμογελάω πολύ περισσότερο", βάζοντας hashtag #friendsforever αναφερόμενη λογικά στην τρυφερή φιλία των δύο κοριτσιών.

Δες τη φωτογραφία:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ