Follow us

Η κούκλα κόρη του Γιάννη Πλούταρχου έγινε 23 | Η οικογενειακή φωτογραφία από τα γενέθλια (pics)

Η φωτογραφία με τα τέσσερα εκ των πέντε παιδιών και τη σύζυγο του.

ploutarxos NDP Photo Agency

Μία πολύ ιδιαίτερη ήταν η χθεσινή για την οικογένεια του Γιάννη Πλούταρχου, αφού η μεγαλύτερη κόρη του, Κατερίνα είχε τα γενέθλια της. Η νεαρή κοπέλα που έχει κάνει σπουδές στη βιολογία, αλλά αγαπά εξίσου το τραγούδι έγινε 23 ετών. Αυτή την περίοδο, η οικογένεια περνά τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Θάσο, όπου και διοργάνωσαν ένα μικρό, οικογενειακό πάρτι για τα γενέθλια του κοριτσιού.

Οι τρεις κούκλες κόρες του Γιάννη Πλούταρχου φωτογραφίζονται μαζί στις διακοπές τους

Η ίδια μάλιστα δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram, μία φωτογραφία που τη δείχνει να κρατά την τούρτα γενεθλίων της και γύρω της να βρίσκεται ο πατέρας της, Γιάννης Πλούταρχος, η μητέρα της, αλλά και τα τρία αδέρφια της. Ο μόνος που λείπει από τη φωτογραφία είναι ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας, Γιώργος Κακοσαίος.

Πρόσφατα μάλιστα, η Κατερίνα Κακοσαίου συνεργάστηκε με τον πατέρα της και μαζί κυκλοφόρησαν το τραγούδι "Πόσο ωραία μάτια έχεις". Ο καλλιτέχνης μάλιστα έχει αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξη του πως "Τραγουδάμε όλοι στην οικογένεια, αλλά η Κατερίνα μου έχει μια αγγελική φωνή. Έχει μια ωραία ακατέργαστη χροιά. Δεν την ενδιαφέρει το τραγούδι, γιατί είναι βιολόγος”. Ωστόσο, όλα τα παιδιά της οικογένειας αγαπούν το τραγούδι με τον Γιάννη Πλούταρχο να μοιράζεται συχνά στο Instagram διάφορα βίντεο, στα οποία εκείνος παίζει κιθάρα και τα παιδιά του τραγουδούν.

Η οικογενειακή φωτογραφία από τα γενέθλια

Η κούκλα κόρη του Γιάννη Πλούταρχου έγινε 23 | Η οικογενειακή φωτογραφία από τα γενέθλια (pics)

Στιγμιότυπα που η οικογένεια τραγουδά μαζί

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ