Ο ξέφρενος χορός του Άκη Πετρετζίκη και της Κωνσταντίνας Παπαμιχαήλ στον γάμο τους και το τραγούδι του γαμπρού

Φάνηκε ότι γλέντησαν με την ψυχή τους.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ

Όσο κρυφό κι αν κατάφερε να κρατήσει τον γάμο του ο Άκης Πετρετζίκης, που τελέστηκε κάτω από άκρα μυστικότητα το βράδυ της Δευτέρας 27 Σεπτεμβρίου, οι φωτογραφίες και τα βίντεο που κυκλοφόρησαν εκ των υστέρων μάς φανερώνουν την πλήρη ευτυχία του ζευγαριού.

Αχιλλέας Πετρετζίκης | Η βάπτιση του γιου του Άκη Πετρετζίκη, η εμφάνιση με σμόκιν και η εντυπωσιακή είσοδος με τους γονείς του

Ο γνωστός σεφ θέλησε να μην διαρρεύσει η ημερομηνία του γάμου του αλλά και της βάφτισης του γιου του που έγινε την ίδια μέρα, με τους καλεσμένους του να σέβονται την επιθυμία του αυτή. Ως εκ τούτου, δεν ανέβασαν απολύτως τίποτα ανήμερα του μυστηρίου, κρατώντας όλα τα stories για τις επόμενες μέρες.

Και πράγματι, είχαμε την ευκαιρία να δούμε πολλά στιογμιότυπα από το υλικό που μοιράστηκαν στα social media τόσο οι εκλεκτοί καλεσμένοι του νιόπαντρου ζευγαριού, όσο και ο ίδιος ο γαμπρός.

Ένα από αυτά ήταν τόσο η εντυπωσιακή είσοδος του ζευγαριού στον χώρο της δεξιώσης υπό το φως των πυροτεχνημάτων όσο και ο ξέφρενος χορός τους αλλά και το γεγονός ότι ο Άκης Πετρετζίκης πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε Ξύλινα Σπαθιά, και συγκεκριμένα τον "Βασιλιά της Σκόνης".

Δες μερικά στιγμιότυπα από την είσοδο και τον χορό του ζευγαριού αλλά και το τραγούδι του γαμπρού: