Survivor | Ο νέος διάσημος που μπαίνει στο παιχνίδι και γιατί ακούστηκε το όνομα του Ντάνου

Η πρόταση του Ατζούν και η αναχώρηση την επόμενη εβδομάδα που θα "σώσει" την κόκκινη ομάδα από τις συνεχόμενες ήττες.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ

Εδώ και περίπου 20 μέρες το νέο Survivor είναι γεγονός και η ομάδα των Διασήμων απασχολεί από την πρώτη μέρα όχι τόσο με τις αθλητικές επιδόσεις αλλά με τις εντάσεις στην παραλία οι οποίες και γίνονται viral στο Twitter.

Διαβάστε Επίσης

Εν αναμονή του νέου επεισοδίου που πρόκειται να προβληθεί την Κυριακή 9 Ιανουαρίου, μια νέα προσθήκη στην κόκκινη ομάδα έχει τραβήξει το ενδιαφέρον. Πρόκειται για τον Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον στη showbiz με τη σχέση που διατηρούσε κατά το παρελθόν με την τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου. Στον κόσμο του ποδοσφαίρου βέβαια είναι γνωστός ο αμυντικός εδώ και χρόνια, από τότε που ξεκίνησε την πορεία του στα γήπεδα με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Διαβάστε Επίσης

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής λοιπόν, ο οποίος τα τελευταία χρόνια διατηρεί δεσμό με την παρουσιάστρια Μαρία Αντωνά, αναχωρεί την επόμενη εβδομάδα για Άγιο Δομίνικο όπως ακούσαμε και στο σχετικό ρεπορτάζ στη "Super Κατερίνα". Πρόκειται για έναν αθλητή που θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς έχει να προσφέρει πολλά στους κόκκινους οι οποίοι μετράνε απανωτές ήττες.

Μάλιστα, στο εν λόγω ρεπορτάζ ακούστηκε και το όνομα του Γιώργου Αγγελόπουλου, καθώς ο Ατζούν φέρεται να έχει κάνει πρόταση στον φίλο και συνεργάτη του Ντάνου, Αναστάσιο Ντούγκα.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ στο παραπάνω βίντεο.