Ιωάννα Παλιοσπύρου | Η νέα, σοκαριστική φωτογραφία με το τραύμα - Αποκαλύπτει πότε θα βγάλει τη μάσκα

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δείχνει τη σοκαριστική φωτογραφία με το τραύμα μετά το χειρουργείο και στέλνει μηνύματα αισιοδοξίας και δύναμης μέσα από ένα Q&A στο Instagram.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ

Μια νέα φωτογραφία με το τραύμα μετά το 10ο χειρουργείο δημοσίευσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στα stories της, με αφορμή ερώτηση διαδικτυακής της φίλης σχετικά με την ανάρρωσή της. Πιο αναλυτικά, η 35χρονη είχε διάθεση να συνομιλήσει με τους followers της, εξ ου και οργάνωσε ένα Q&A στο Instagram, μέσω του οποίου είχε την ευκαιρία να αλληλεπιδράσει μαζί τους και να στείλει τα δικά της μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας.

Ανάμεσα στις αμέτρητες ερωτήσεις που έλαβε μέσα σε ελάχιστα λεπτά, πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν για τη διάθεσή και την αυτοπεποίθησή της, πώς αντιμετωπίζει την όλη κατάσταση, αν έχει περάσει ποτέ κρίσεις πανικού αλλά και πότε προβλέπεται να βγει η μάσκα και να μπορεί να εκτεθεί στον ήλιο.

Ιωάννα Παλιοσπύρου | Ποζάρει στο φακό γνωστής φωτογράφου φορώντας παλτό MI-RŌ

Πιο συγκεκριμένα, στην ερώτηση για το πώς είναι μετά την εγχείρηση, εκείνη απάντησε:

"Ευχαριστώ όλους όσους ρωτάτε για την υγεία μου. Αναρρώνω μετά το χειρουργείο… Έχω ένα ανοιχτό τραύμα που με ταλαιπωρεί αρκετά. Κάνω υπομονή. Αυτή είναι η ζωή μου τώρα”, δήλωσε.

Στη συνέχεια, ερωτηθείσαι για το αν θα έρθει ποτέ η ώρα για να βγάλει τη μάσκα, απάντησε χαρακτηριστικά:

"Ναι. Θα γίνει σύντομα γιατί έχω ανάγκη να μοιραστώ τη νέα μου εικόνα. Είναι απαραίτητο βήμα για τη διαδικασία αποδοχής του εαυτού μου και για να νιώσω πως προχωράω στη ζωή μου. Νιώθω φόβο αλλά θα το αντιμετωπίσω".

Δες παρακάτω την εικόνα από το τραύμα:

Καθώς και μερικές από τις ερωτήσεις που έλαβε μαζί με τις δικές της απαντήσεις - μηνύματα ελπίδας και δύναμης: