Follow us

Χρήστος Σαντικάι | "Έφεραν έναν μικρό Αλβανό να ψέλνει - Δεν πληρώθηκα ποτέ"

"Εγώ αισθάνομαι Έλληνας" εξηγεί ο σύντροφος της Λάουρα Νάργες.

Χρήστος Σαντικάι Λάουρα Νάργες NDP

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ο Χρήστος Σαντικάι το βράδυ της Τετάρτης 23/2. Ο 27χρονος μουσικός που τελευταία απασχόλησε έντονα την επικαιρότητα λόγω της σχέσης του με τη Λάουρα Νάργες, βρέθηκε στο The 2 Night Show και μίλησε για όλα.

Λάουρα Νάργες | Έτσι έχασε 18 κιλά σε 7 μήνες - Η αποκάλυψη της αυστηρής διατροφής της

Θυμίζουμε ότι τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι τα έκανε στην παιδική του κιόλας ηλικία, όταν έγινε γνωστός τραγουδώντας θρησκευτικούς πασχαλινούς ύμνους στον τηλεοπτικό σταθμό Alter στα επτά του χρόνια.

Όταν λοιπόν ο παρουσιαστής τον ρώτησε για την πορεία του, την απόφασή του να μεταναστεύσει για μερικούς μήνες στη Γερμανία, αλλά και για το αν πληρώθηκε για τα CDs που έκανε τότε, εκείνος απάντησε με ειλικρίνεια:

Πρώτη φορά μετανάστης αισθάνθηκα όταν πήγα στη Γερμανία. Εγώ αισθάνομαι Έλληνας. Έκανα πολλές δουλειές εκεί, έμεινα 4 μήνες. Έφυγα επειδή δεν είχα τα χαρτιά μου, αλλιώς θα ήμουν εκεί τώρα. Αυτούς τους 4 μήνες βρήκα εμένα.

Δεν πληρώθηκα, όπως και πολλοί άλλοι εργαζόμενοι. Αλλά πήρα πολλά άλλα. Είχε φτιαχτεί κάπως έτσι το σκηνικό ώστε να μην έχω ούτε πνευματικά δικαιώματα. Μην ξεχνάμες όμως ότι είναι ο λόγος όμως που βρίσκομαι εδώ σήμερα.

Ήταν έξυπνο αυτό. "Θα φέρω έναν μικρό Αλβανό να ψέλνει", δεν υπάρχει στο μάρκετινγκ αυτό. Θα λένε όλοι "αυτός είναι Αλβανός, μπορεί να είναι και Μουσουλμάνος” και σε βάζει σε σκέψεις. Είναι πολύ ωραίο το κόλπο. Άκουσα πολλά σχόλια εκείνη την περίοδο.

Όσο μεγάλωνα προσπαθούσα να βγάλω αυτή τη στάμπα από πάνω μου. Νόμιζα ότι μου έμεινε κατάρα, έκανα λάθος. Δεν χρειαζόταν να βγάλω τη στάμπα. Γιατί έχω μια ευκαιρία παραπάνω από κάποιον άλλο να με ακούσουν.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ