Follow us

Αυτό είναι το αποψινό look της Αθηνάς Οικονομάκου στο ''The Masked Singer''

Η Αθηνά Οικονομάκου φοράει τη μεγάλη τάση στα χρώματα της άνοιξης στο αποψινό επεισόδιο του ''The Masked Singer''.

MissBloom TEAM
Αθηνά Οικονομάκου NDP

Ένα παπάκι ξεστράτισε και βρέθηκε στην σκηνή του ''The Masked Singer'', το οποίο θα απολαύσουμε σήμερα στις 21.00. Ο Σάκης Ρουβάς και οι Detectives υποδέχονται τη νέα Μάσκα με ανοιχτές αγκάλες ενώ τα πρώτα μπερδέματα κάνουν την εμφάνισή τους όταν στην πρώτη του δήλωση το παπάκι αποκαλύπτει πως έχει ένα πολύ σημαντικό κοινό με τον… Θοδωρή Μαραντίνη. Στο πέμπτο επεισόδιο του ''The Masked Singer'' τα νέα στοιχεία για τις Μάσκες κρύβονται σε πινιάτες και οι Detectives, Νίκος Μουτσινάς, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Αθηνά Οικονομάκου και Θοδωρής Μαραντίνης, για να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτά τα στοιχεία θα πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους.

Loading...

Λίγο προτού απολαύσουμε το νέο επεισόδιο του ''The Masked Singer'' είχαμε την ευκαιρία να δούμε τα glamorous looks των Detectives και αυτό της Αθηνάς Οικονομάκου ξεχώρισε για όλους τους σωστούς λόγους.

Το look της Αθηνάς Οικονομάκου που φέρει την υπογραφή της

Αυτή την Πέμπτη με τη βοήθεια της στυλίστριάς της Νικόλ Παναγιώτου, η Αθηνά Οικονομάκου επέλεξε για το στο ''The Masked Singer'' ένα σύνολο από το Project SOMA, το οποίο έχει δημιουργήσει η ίδια μαζί με τη Μαίρη Συνατσάκη. Πρόκειται για ένα look, που αποτελείται από ένα μακρύ τοπ και μία παντελόνα καμπάνα. Το σύνολό της φέρει την hot απόχρωση της σεζόν, το πράσινο για το οποίο σου έχουμε μιλήσει πολλάκις στο παρελθόν εδώ.

Loading...

H Αθηνά Oικονομάκου ολοκλήρωσε το look της με τα εξίσου on trend platform παπούτσια του brand Tsakiris Mallas και κοσμήματα Kotsailidis Jewels.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ