Follow us

Το πράσινο φοριέται πολύ | Πώς επέλεξαν οι Ελληνίδες celebrities το χρώμα της σεζόν

Πάρε ιδέες για να εντάξεις το πράσινο και στις δικές σου εμφανίσεις.

Το πράσινο φοριέται πολύ | Πώς επέλεξαν οι Ελληνίδες celebrities το χρώμα της σεζόν Instagram @evelynkazantzoglou, @stam_tsimtsili & @fayskorda

Κανένα χρώμα δεν έχει συνδεθεί σε τέτοιο βαθμό με την άνοιξη όπως το πράσινο. Για αυτό άλλωστε και ξεχώρισε στις πασαρέλες και τις συλλογές για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι '22. Την ψήφο εμπιστοσύνης τους σε αυτό το χρώμα έχουν ήδη δώσει και οι μούσες των σχεδιαστών, οι fashionistas ανά τον κόσμο αλλά και οι δικές μας λάτρεις της μόδας, οι Ελληνίδες celebrities.

Style Inspo | Πώς φόρεσαν το πράσινο οι Ελληνίδες celebrities

Είτε παρακολουθήσεις τη μικρή οθόνη είτε κάνεις μία σύντομη περιήγηση στα social media θα δεις πως οι Ελληνίδες λατρεύουν το πράσινο και το έχουν ήδη εντάξει στις εμφανίσεις τους. Εμείς συγκεντρώσαμε παρακάτω μερικές από αυτές και ανάμεσα τους θα βρεις μια πρόταση για κάθε περίσταση και γούστο.

Η Ζέτα Μακρυπούλια πρόσφατα εμφανίστηκε στο Instagram feed μας με ένα πράσινο πουλόβερ. Μπορεί να περιμένουμε την άνοιξη, όμως, ένα ελαφρύ πουλόβερ στην πιο hot απόχρωση της σεζόν είναι σίγουρα απαραίτητο.

Loading...

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ως μητέρα τριών παιδιών ξέρει πως τα άνετα ρούχα είναι απαραίτητα. Εμφανίστηκε, λοιπόν, στο πλατό της πρωινής εκπομπής της ''Happy Day'' με ένα knitted πράσινο σύνολο, αποτελούμενο από ένα μακρύ πουλόβερ και ένα καμπάνα παντελόνι. Για να δώσει περισσότερο σχήμα στη σιλουέτα της πρόσθεσε και μία ζώνη στη μέση της.

Loading...

Η Φαίη Σκορδά έφερε την άνοιξη στο πλατό της δικής της εκπομπής με την πιο σύγχρονη πρόταση του office style. Η ίδια επέλεξε ένα πράσινο κοστούμι σε στενή γραμμή, το οποίο συνδύασε με λευκά αθλητικά και T-shirt. Έτσι, έφερε την ισορροπία μεταξύ των χρωμάτων αλλά και την άνεση με τα φλατ παπούτσια.

Loading...

Η Τατιάνα Στεφανίδου, που λατρεύει το αυστηρό και διαχρονικό ντύσιμο, επέλεξε μία σατινέ μπλούζα σε κυπαρισσί απόχρωση. Η ίδια έκανε ένα ενδιαφέρον style combo συνδυάζοντας το με καρό παντελόνι και μαύρα αξεσουάρ.

Loading...

Η fashionista Έβελυν Καζατζόγλου δημιούργησε ένα color blocking look. Η fashion influencer επέλεξε μία πράσινη μάξι πλισέ φούστα και μπλε τοπ -για τις τολμηρές αυτό είναι ένα υπέροχο look.

Loading...

Τέλος, η Μπέττυ Μαγγίρα επέλεξε να φορέσει ένα πράσινο blazer με δερμάτινη υφή. Μάλιστα, με αυτό το κομμάτι μπόρεσε να υιοθετήσει και την τάση του πράσινου χρώματος αλλά και του leather.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ