Follow us

Παπανικολάου για Καπουτζίδη | "Δεν αυτοπροσδιοριζόμαστε "έξυπνοι" ή "πετυχημένοι". Υπάρχει κόσμος με νοητική στέρηση δεν μπορεί να το κάνουν"

Η ανάρτηση που θα συζητηθεί.

MissBloom TEAM
Δημήτρης Παπανικολάου NDP

Ο Δημήτρης Παπανικολάου θέλησε να σχολιάσει τη διάσημη πλέον φράση του Γιώργου Καπουτζίδη ""Aδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Και όμορφη και έξυπνη και επιτυχημένη", ανεβάζοντας ένα story στο Instagram.

Ρούλα Ρέβη | "Θυμήθηκα μια "Αδερφή" που έμεινε δίπλα μου όλο το βράδυ μετά από ξενύχτι για να μην πάθω αναρρόφηση από το ποτό"

"Δεν συνηθίζω να σχολιάζω άλλους, γιατί χάνω τη δουλειά με τον εαυτό μου και χρόνο σε πιο σοβαρά θέματα. Θα κάνω, όμως, μία εξαίρεση. Ο κ. Καπουτζίδης μού είναι πολύ συμπαθής και θέλω να πιστεύω -και για ευνόητους προσωπικούς λόγους- ότι είμαι αντιρατσιστής ως εκεί που δεν πάει και σέβομαι τη μοναδικότητα του καθενός. Αν με καλέσουν σε 100 εκπομπές, θα μιλήσω 100 φορές για ένα θέμα σοβαρό που μπορεί να βελτιωθεί και όποιος θέλει να το δει καλώς, όποιος δεν θέλει αλλάζει κανάλι τόσο απλά. Αν με καλέσουν, όμως, να σχολιάσω έναν αγώνα μπάσκετ, θα σχολιάσω τον αγώνα μπάσκετ και θα μείνω σε αυτό", έγραψε o γνωστός πρώην μπασκετμπολίστας στα stories του.

Νίκος Βουρλιώτης | "Έχουμε χωρίσει έναν χρόνο και μένουμε ακόμη όλοι μαζί στο ίδιο σπίτι"

"Επίσης, ποτέ δεν αυτοπροσδιοριζόμαστε με τους όρους "έξυπνοι" ή "πετυχημένοι". Υπάρχει κόσμος, π.χ. που γεννήθηκε με νοητική στέρηση και δεν έχει αυτή την ευκαιρία", πρόσθεσε.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ