Follow us

Time for Inspo | Οι ωραιότερες κουζίνες Ελλήνων διασήμων που είδαμε στο Instagram

7 κουζίνες που θα λατρέψετε δίχως δεύτερη σκέψη!

MissBloom TEAM
Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη Instagram

Κάνεις κι εσύ screenshot κουζίνες που βρίσκεις στο Instagram και αποθηκεύεις τις εν λόγω εικόνες σε έναν φάκελο, προκειμένου να τις χρησιμοποιήσεις όταν θα κάνεις ανακαίνιση ή απλά επειδή σ' αρέσει να χαζεύεις τις #kitchengoals; Οι παρακάτω κουζίνες των Ελλήνων διασήμων θα μπουν σίγουρα στον αγαπημένο σου φάκελο.

Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη

Αν και επιλέγουν να μας δείχνουν πολύ συγκεκριμένα σημεία του σπιτιού τους, η κουζίνα είναι ο χώρος που λατρεύουν να περνούν χρόνο και γιατί όχι, αφού είναι σαν να έχει βγει από λογαριασμό του Pinterest.

Loading...

Υβόννη Μπόσνιακ

Χάρη στη σειρά που είχε ξεκινήσει στο Instagram, όπου μας χάριζε λαχταριστές συνταγές, η Υβόννη Μπόσνιακ, θέλοντας και μη, μάς υποδέχθηκε στην όμορφη κουζίνα της.

Loading...
Loading...

Δωροθέα Μερκούρη

Θα ευχόμασταν να μπορούσαμε να γευτούμε μέσω οθόνης έστω και λίγο από τις ιταλικές συνταγές που η ηθοποιός και μοντέλο μάς προσφέρει απλόχερα στο Instagram. Εκείνο που έχουμε αγαπήσει είναι η old school κουζίνα της και τα μαγειρικά σκεύη που φωνάζουν "Buon Appetito".

Loading...

Loading...

Ελένη Μενεγάκη

Της αρέσει να μαγειρεύει και κατά τη διάρκεια του διαλείμματος που έκανε από την τηλεόραση, η Ελένη Μενεγάκη περνούσε πολλές από τις ώρες της στον συγκεκριμένο χώρο, φτιάχνοντας αλμυρές και γλυκές νοστιμιές για τα παιδιά της.

Loading...

Loading...

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Φαίνεται να λατρεύει τη μαγειρική, γι' αυτό και πολλές αναρτήσεις της είναι αφιερωμένες στο φαγητό. Συχνά μοιράζεται στιγμές της από την κουζίνα της, που είναι σε μοντέρνο στιλ, ωστόσο το στοιχείο του ξύλου την κάνει να φαίνεται πιο cozy.

Loading...

Loading...

Σίσσυ Χρηστίδου

Σε ανοιχτόχρωμους τόνους έχει επιλέξει η παρουσιάστρια να είναι η κουζίνα της και η αλήθεια είναι πως αυτές οι αποχρώσεις σου εμπνέουν διάθεση για πειραματισμούς.

Loading...
Loading...

Μαρία Ηλιάκη

Αρκετά μοντέρνο στιλ έχει η κουζίνα που διατηρεί στο σπίτι της στη Ζυρίχη, φωτογραφίες της οποίας η παρουσιάστρια έχει μοιραστεί στο παρελθόν. Ωστόσο, η κουζίνα στην οποία μαγειρεύει τον τελευταίο καιρό που βρίσκεται στην Ελλάδα έχει μια πιο cozy ατμόσφαιρα.

Loading...
Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ