Follow us

Η Χριστίνα Μπόμπα βρήκε τη στιλιστική λύση για τα δροσερά βράδια του καλοκαιριού

Τι θα φορέσεις όταν η θερμοκρασία "πέφτει" στο νησί.

MissBloom TEAM
χριστίνα μπόμπα NDP

Η Χριστίνα Μπόμπα απολαμβάνει αυτή την περίοδο τις διακοπές της στο νησί των ανέμων τη Μύκονο. Μαζί της βρίσκεται και ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης, με τον οποίο περνάει ποιοτικό χρόνο μακριά από τους γρήγορους ρυθμούς της πόλης. Η ίδια, ωστόσο, φροντίζει να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για τις δραστηριότητες στο νησί, ενώ ο φωτογραφικός φακό του NDP την απαθανατίζει στις χαλαρές στιγμές της εκεί. Μάλιστα, σε μία από τις βραδινές εξόδους της εμείς ξεχωρίσαμε τον απόλυτο style combo για τις διακοπές σου.

Loading...

Τι θα φορέσεις όταν η θερμοκρασία πέφτει στο νησί | Το styling tip της Χριστίνας Μπόμπα

Η Χριστίνα Μπόμπα επέλεξε για μία βραδινή εμφάνιση της στη Μύκονο να φορέσει ένα κολακευτικό mom τζιν παντελόνι με ψηλόμεση γραμμή, που τονίζει τη γυναικεία σιλουέτα, και έχει άνετη εφαρμογή, για να νιώθεις ελευθερία στην κίνηση αλλά και αρκετή δροσιά. Το blue τζιν το συνδύασε με ένα κρουαζέ τοπ σε λευκή απόχρωση και σατινέ όψη, που έδωσε την απαραίτητη πινελιά πολυτέλειας στο casual look της. Το τοπ της έχει αέρινα μακριά μανίκια, ''V'' λαιμόκοψη και δένει μπροστά.

Η Χριστίνα Μπόμπα βρήκε τη στιλιστική λύση για τα δροσερά βράδια του καλοκαιριού

Η Χριστίνα Μπόμπα ολοκλήρωσε το look της με φλατ σανδάλια, για να είναι άνετη όλο το βράδυ, τα αγαπημένα της κοσμήματα, που δεν αποχωρίζεται ποτέ, και μία crossbody τσάντα, που χωράει τα απαραίτητα. Το outfit της είναι η ιδανική πρόταση για εκείνες τις νύχτες στο νησί αλλά και σε οποιοδήποτε προορισμό των διακοπών σου, που η θερμοκρασία πέφτει. Με αυτά τα fashion items θα δημιουργήσεις ένα ευέλικτο look κατάλληλο για ποτό, φαγητό ή και μία απλή βόλτα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ