Follow us

Αυτό είναι το αγαπημένο τζιν των Παριζιάνων | Γιατί το χρειάζεσαι στις καλοκαιρινές εμφανίσεις

Οι Παριζιάνες λατρεύουν αυτό το κολακευτικό τζιν και εμείς σου το βρήκαμε.

Αυτό είναι το αγαπημένο τζιν των Παριζιάνων | Γιατί το χρειάζεσαι στις καλοκαιρινές εμφανίσεις Splash/Ideal Images

Ξέρουμε πως ανάμεσα στα αμέτρητα ρούχα που έχεις στην γκαρνταρόμπα σου δεν θα σταματήσεις ποτέ να φοράς το τζιν παντελόνι -εκείνο που σου εφαρμόζει σαν γάντι. Θα το επιλέγεις για το γραφείο, την έξοδο, τη βόλτα και αν μπορούσες θα το φόραγες μέχρι και στο γυμναστήριο. Ό,τι και να πούμε, όσο και να διαφωνήσουμε μαζί σου, δεν θα αντικαταστήσεις το τζιν σου με τίποτα άλλο. Ή μήπως θα το κάνεις με ένα άλλο τζιν, ένα ντένιμ παντελόνι που φέρει την έγκριση των πιο κομψών γυναικών, των Παριζιάνων.

Μέχρι σήμερα έχουμε κάνει λόγο για αμέτρητα κομμάτια της γκαρνταρόμπας τους, για το ανεπιτήδευτο στιλ τους, για τα αβίαστα εκλεπτυσμένα σύνολά τους, για κάθε αξεσουάρ τους. Δεν νομίζαμε πως μας έχει μείνει κάτι άλλο στην γκαρνταρόμπα τους, που να μην έχουμε ήδη γράψει για αυτό. Από ό,τι φαίνεται όμως οι Παριζιάνες πάντα θα ανανεώνουν τις εμφανίσεις τους και εμείς πάντα θα εμπνεόμαστε από αυτές. Σήμερα θα σου μιλήσουμε για το αγαπημένο τους τζιν, ένα σχέδιο που συναντάμε στα καλοκαιρινά τους looks και θα θέλεις άμεσα να φορέσεις και εσύ.

Ποιο είναι το καλοκαιρινό κολακευτικό τζιν που εμπιστεύονται οι Παριζιάνες;

Ο λόγος για το ψηλόμεσο τζιν με τα ανοιχτά πατζάκια που τελειώνουν αρκετά πιο πάνω από τον αστράγαλο και δίνουν την όψη του καμπάνα στιλ. Αυτά τα τζιν παντελόνια είναι η πιο ευέλικτη και πάνω από όλα κολακευτική γραμμή για κάθε σωματότυπο. Είναι δροσερά, άνετα, δίνουν ύψος στη σιλουέτα και θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε κάθε σου έξοδο.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Shop the trend

Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικές κομψές εκδοχές του αγαπημένου τζιν των Παριζιάνων για να βρεις την ιδανική για εσένα.

Cropped τζιν καμπάνα, Zara

Τζιν παντελόνι kick flare, Pull & Bear

Τζιν bootcut ψηλόμεσο, Mango

Ψηλόμεσο τζιν flare μπατζάκια, Marks & Spencer

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ