Follow us

3 στιλιστικές συμβουλές που πήραμε από τη Δανάη Παππά για το καλοκαιρινό ντύσιμο

Ποια fashion items εμπιστεύεται η Δανάη Παππά για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις της;

3 στιλιστικές συμβουλές που πήραμε από τη Δανάη Παππά για το καλοκαιρινό ντύσιμο NDP

Οι Ελληνίδες celebrities δεν έχουν να στερηθούν τίποτα από εκείνες του εξωτερικού και ειδικά όσον αφορά την γκαρνταρόμπα τους. Σήμερα, λοιπόν, μπήκαμε -διαδικτυακά- στην ντουλάπα της Δανάης Παππά. Η ηθοποιός έχει ένα ανάλαφρο look που μένει πιστό στην στιλιστική ταυτότητά της. Εμείς ξεχωρίσαμε τα 3 βασικά στιλιστικά tips πάνω στο καλοκαιρινό ντύσιμό της, που θα σε βοηθήσουν με το δικό σου.

Συνέχισε να σκρολάρεις για να ανακαλύψεις τα fashion items, που εμπιστεύεται η Δανάη Παππά για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις της.

Στην γκαρνταρόμπα της Δανάης Παππά | Summer Edition

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά: Το crop top είναι απαραίτητο και θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη τις ημέρες που η θερμοκρασία θα ανέβει στα ύψη. Η Δανάη Παππά έχει δώσει την ψήφο εμπιστοσύνης της στην εμπριμέ εκδοχή του. Η ίδια έχει δημιουργήσει το πιο καλοκαιρινό look συνδυάζοντας το με ένα σορτς, κάτι που μπορείς να κάνεις και εσύ για ένα casual chic σύνολο.

Loading...

Θυμάσαι που σου είχαμε τονίσει πως οι ψάθινε τσάντες είναι οι αγαπημένες των Γαλλίδων; Από ό,τι φαίνεται η Δανάη Παππά το είχε σημειώσει και για αυτό επένδυσε σε μία. Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός έχει στην γκαρνταρόμπα της μία crossbody ψάθινη τσάντα, την οποία δεν αποχωρίζεται στα καλοκαιρινά της looks.

Loading...

Για το μαύρο blazer σού έχουμε μιλήσει αμέτρητες φορές. Είναι το κομμάτι passpartout που θα φοράς όλο τον χρόνο άφοβα. Το καλοκαίρι μπορείς να το εμπιστευτείς για να αναβαθμίσεις ακόμα και τον πιο casual style combo, ακόμα και με το σορτς σου. Δες το παρακάτω στιλιστικό παράδειγμα της Δανάης Παππά.

Loading...

Extra tip

Και επειδή τα 3 στιλιστικά tips δεν μας φτάνουν, βρήκαμε και το τέταρτο από την γκαρνταρόμπα της Δανάης Παππά. Για τις εμφανίσεις σου στην παραλία φέτος θα φορέσεις παρεό και θα βάλεις στην άκρη όλα τα άλλα κομμάτια. Είναι η πινελιά που θα δώσει περισσότερο ενδιαφέρον στα beach looks σου.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ