Follow us

H Μαριάννα Γουλανδρή αγκαλιά με τον Φίλιππο Λαιμό στην Πάρο | Το stylish φλοράλ φόρεμά της που θα φορέσουμε κι εμείς

Ακολούθησε το παράδειγμά της για άψογες εμφανίσεις για τα date nights και όχι μόνο.

MissBloom TEAM
Μαριάννα Γουλανδρή

Μία σπάνια δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησαν η Μαριάννα Γουλανδρή και ο σύζυγός της, Φίλιππος Λαιμός. Το ζευγάρι βρίσκεται στην Ελλάδα αυτή την περίοδο και ξέκλεψαν λίγο χρόνο από το βεβαρημένο πρόγραμμα τους για να ταξιδέψουν στην Πάρο. Η εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννης και ο σύζυγός της παρευρέθηκαν στην εκδήλωση διεθνούς οργανισμού. Μάλιστα, ανάμεσα στους μεγάλους χορηγούς του συμπεριλαμβάνεται και ο Φίλιππος Λαιμός.

Ο ίδιος φιλοτέχνησε το οικολογικό ποτήρι πολλαπλών χρήσεων που θαύμασαν οι καλεσμένοι στην εκδήλωση. Πρόκειται για ένα αντικείμενο που αποτελεί φυσικό υποπροϊόν της παραγωγής από τη συγκομιδή του ρυζιού. Στο συγκεκριμένο ποτήρι υπάρχει το σήμα κατατεθέν της Μαριάννας Γουλανδρή, τα μάτια (evil eye), που υπάρχουν και στο brand κοσμημάτων της Marianna Lemos Jewelry.

H Μαριάννα Γουλανδρή αγκαλιά με τον Φίλιππο Λαιμό στην Πάρο | Το stylish φλοράλ φόρεμά της που θα φορέσουμε κι εμείς

Η Μαριάννα Γουλανδρή αγκαλιά με τον Φίλιππο Λαιμό φορώντας το πιο ρομαντικό φλοράλ φόρεμα

Η Μαριάννα Γουλανδρή από εκείνη την εκδήλωση μοιράστηκε στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ανάμεσα στις φωτογραφίες των stories της ξεχώρισε η τρυφερή ανάρτησή της, στην οποία είναι αγκαλιά με τον Φίλιππο Λαιμό. Εκείνος την κοιτάζει με έρωτα και εκείνη κοιτάει τον φακό χαμογελαστή. Βέβαια, η φωτογραφία αυτή ξεχωρίζει και για την στιλιστική επιλογή της Μαριάννας Γουλανδρή

Όπως θα δεις η ίδια επέλεξε ένα μίνι φλοράλ φόρεμα στα χρώματα του ελληνικού καλοκαιριού, το λευκό και το μπλέ. Το σχέδιο του εν λόγω fashion item φέρει κολακευτική λαιμόκοψη ''sweetheart'', μακρύ αέρινο μανίκι και raffles στο κάτω μέρος δίνοντας κίνηση στο ρομαντικό φόρεμα. Η ίδια ολοκλήρωσε το look της με τα αγαπημένα της κοσμήματα και εσπαντρίγιες.

γουλανδρη 2

Το φόρεμά της αξίζει σίγουρα μία θέση στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα σου και ακόμα περισσότερο μία θέση στη βαλίτσα των διακοπών σου. Είναι ευέλικτο, κομψό και σίγουρα θα σε αναδείξει στην πιο καλοντυμένη της βραδιάς ή όπου επιλέξεις να το φορέσεις. Ακολούθησε το παράδειγμα της Μαριάννας Γουλανδρή και συνδύασε το με τις διαχρονικές εσπαντρίγιες, το αγαπημένο καλοκαιρινό υπόδημα των royals ανά τον κόσμο (διάβασε περισσότερα για τις εσπαντρίγιες εδώ).

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ