Follow us

Η Τόνια Σωτηροπούλου γυμνάζεται στο νησί και το κάνει με στιλ

Το αθλητικό outfit της Τόνιας Σωτηροπούλου που θα σε πείσει να γυμναστείς και εσύ.

MissBloom TEAM
Τόνια Σωτηροπούλου NDP Photo Agency

Η Τόνια Σωτηροπούλου είναι μια γυναίκα που προσέχει ιδιαίτερα τον εαυτό της και δεν σταματάει ούτε στις διακοπές τις ρουτίνες της. Μπορεί αυτή την περίοδο να απολαμβάνει το καλοκαίρι της στα νησιά της Ελλάδας, ωστόσο, δεν αφήνει πίσω στην πόλη τις καλές συνήθειες της, όπως για παράδειγμα τη γυμναστική.

Σε μία από τις πρόσφατες αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Τόνια Σωτηροπούλου φωτογραφίζεται ενώ τρέχει και πίσω της φαίνεται η υπέροχη γαλάζια θάλασσα. Είναι μέρος της δουλειάς της να διατηρεί τη φυσική κατάστασή της και έτσι συνεχίζει την άσκηση ακόμα και στις διακοπές της.

Loading...

Το αθλητικό outfit της Τόνιας Σωτηροπούλου που θα σε πείσει να γυμναστείς και εσύ

Αυτό, όμως, που κέντρισε το ενδιαφέρον μας ήταν το outfit της, το οποία μας έβαλε σε πειρασμό και εμάς να γυμναστούμε. Η Τόνια Σωτηροπούλου για το τρέξιμο στο νησί εμπιστεύθηκε ένα από τα πιο γνωστά αθλητικά brands, την Adidas, η οποία προσφέρει μεγάλη ποικιλία στο styling με εγγύηση την άνεση, την αντοχή και την απόδοση των fashion items.

Από τη συλλογή της η Τόνια Σωτηροπούλου ξεχώρισε ένα μπεζ μακρύ ψηλόμεσο κολάν, ένα λευκό αθλητικό σουτιέν με μπεζ λεπτομέρειες και μαύρα παπούτσια προπόνησης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ