Follow us

6 + 1 αθλητικά μπουστάκια που μπορείς να φορέσεις και ως τοπ

Τα αθλητικά σουτιέν διεκδικούν χώρο και στο street style σου.

6 + 1 αθλητικά μπουστάκια που μπορείς να φορέσεις και ως τοπ iStock

Με τη θερμοκρασία όλο να ανεβαίνει η αναζήτησή μας για στιλιστικά tips που θα μας προσφέρουν άνεση και δροσιά δεν σταματάει πουθενά. Παρατηρούμε τα τελευταία looks των fashionistas, τις προτάσεις των style experts και τα drops των brands και σημειώνουμε όλα εκείνα που θα μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε τη ζέστη με πολύ στιλ χωρίς να κάνουμε σε τίποτα ''εκπτώσεις''. Έτσι έχουμε κάνει λόγο για τα skorts, τις φούστες -σορτς, αλλά και για τις κομψές εναλλακτικές του σορτς και τα σοφιστικέ outfits που θα σου λύσουν τα χέρια στο καθημερινό ντύσιμό, από το γραφείο έως τις βραδινές εξόδους. Σήμερα, λοιπόν, θα κάνουμε λόγο για ένα fashion item, που έχει μεγάλη στιλιστική ευελιξία και θα σε βοηθήσει στο casual chic στιλ σου κατά τη διάρκεια του καύσωνα. Ο λόγος για τα αθλητικά μπουστάκια ή σουτιέν, που όπως όλα δείχνουν θα τα φορέσεις και εκτός γυμναστηρίου.

Loading...

Summer Style | Τα αθλητικά σουτιέν που αξίζουν μία θέση στο street style σου

Καλά διάβασες, τα αθλητικά σουτιέν πλέον δεν έχουν μόνο θέση στο γυμναστήριο ή τις αθλητικές σου εμφανίσεις. Σύμφωνα με τις fashionistas τα εν λόγω αθλητικά κομμάτια μπορούν να φορεθούν με πολλούς τρόπους και έτσι να κάνουν αισθητή την παρουσία τους μέχρι και στο street style. Πώς;

Οι fashion experts προτείνουν αμέτρητους στιλιστικούς συνδυασμούς. Σε ένα γενικότερο πλαίσιο, το αθλητικό σουτιέν γίνεται το νέο crop top και ταιριάζει τέλεια με τη μίνι φούστα σου με τις πιέτες αλλά και με το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι. Μπορείς να το φορέσεις μέσα από ένα πουκάμισο, αλλά και μία παντελόνα, με τα καλοκαιρινά σορτς σου αλλά και με τις βερμούδες σου. Μπορεί να ολοκληρώσεις τέλεια ένα λινό two piece, οι επιλογές είναι αμέτρητες.

Loading...

Για αυτό και παρακάτω συγκεντρώσαμε τα αθλητικά σουτιέν που μπορείς να φορέσεις τόσο στο γυμναστήριο όσο και στο street style της πόλης. Συνέχισε να σκρολάρεις για να ανακαλύψεις το ιδανικό για εσένα.

Αθλητικό σουτιέν F-H χωρίς μπανέλα για άσκηση υψηλής έντασης σε σετ των 2, Marks & Spencer

Αθλητικό μπουστάκι που προσφέρει μέτρια στήριξη, H&M

Αθλητικό σουτιέν για υψηλή στήριξη, Adidas

Αθλητικό σουτιέν με τούλι στην πλάτη, Stradivarius

Αθλητικό σουτιέν με μέτρια στήριξη σε στρατηγικά σημεία για αθλήματα μέτριας έντασης, Oysho

Αθλητικό σουτιέν για υψηλή στήριξη, Reebok

Seamless αθλητικό σουτιέν, Under Armour

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ