Follow us

Ρεγγίνα Μακέδου | Το συγκλονιστικό βίντεο με όλες τις αλλαγές που έχει δει στο σώμα της εξαιτίας των φαρμάκων

"Αδυναμία… Η κορτιζόνη δυσκολεύει κάθε προσπάθεια."

MissBloom TEAM
Ρεγγίνα Μακέδου Instagram

Η Ρεγγίνα Μακέδου φαίνεται πως είναι μία γυναίκα που δε στερεύει ποτέ από προσπάθεια, ελπίδα και αισιοδοξία. Η γνωστή γυμνάστρια παλεύει κάθε μέρα και κάθε λεπτό της μέρας, να ανακτήσει τις δυνάμεις της και να κερδίσει τη δύσκολη αυτή μάχη με τη λευχαιμία.

Ρεγγίνα Μακέδου | Η μεγάλη απώλεια κιλών και το συγκινητικό μήνυμα για τις καθημερινές νίκες

Η ίδια, υποβλήθηκε πρόσφατα σε μεταμόσχευση μυελού των οστών ενώ έκτοτε, ενημερώνει συνεχώς τους followers της για την κατάσταση της υγείας της. Έτσι και χθες, η Ρεγγίνα Μακέδου δημοσίευσε στην πλατφόρμα του Tik Tok ένα βίντεο με όλες τις αλλαγές που έχει παρατηρήσει στο σώμα της. Η ίδια, μίλησε για την μεγάλη απώλεια κιλών και την αδυναμία που νιώθει εξαιτίας των φαρμάκων, ενώ υπογράμμισε πως κάνει ασκήσεις πάντα με την άδεια των γιατρών της.

"Μεγάλη απώλεια κιλών από τις νοσηλείες και τα φάρμακα. Αδυναμία… Η κορτιζόνη δυσκολεύει κάθε προσπάθεια. Παρόλα αυτά σιγά σιγά τρώω, κάνω τις ασκήσεις μου κάθε μέρα. Δεν ξέρω τι θα φέρει το μέλλον. Ξέρω ότι προσπαθώ για το παρόν."

"Αυτές οι ασκήσεις νομίζω με έσωσαν κινητικά!!! Φυσικά με την άδεια των γιατρών δεν κάνω τίποτα παραπάνω όσο μπορώ όταν μπορώ… η προσπάθεια μετράει!!! Μην αρχίστε με τα κιλά τρώω πολύ καλά είναι τα φάρμακα και η κατάκλιση."

@reginamakedou Αυτές οι ασκήσεις νομίζω με έσωσαν κινητικά!!! Φυσικά με την άδεια των γιατρών δεν κάνω τίποτα παραπάνω όσο μπορώ όταν μπορώ… η προσπάθεια μετράει!!! Μην αρχίστε με τα κιλά τρώω πολύ καλά είναι τα φάρμακα και η κατάκλιση! #teamrikadancecancer #cancerfighter #fuckcancer #tiktokgr #tiktokgreece ♬ Astronaut in the Ocean - Hedegaard & Kean Dysso Remix - HEDEGAARD & KEAN DYSSO

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ