Follow us

Ηλιάνα Παπαγεωργίου | "Στη δεύτερη σεζόν του GNTM ήμουν πολύ άσχημα. Έκανα εγχειρήσεις και έπαιρνα φάρμακα"

Ο κρυφός αγώνας που έδινε στη διάρκεια του GNTM.

MissBloom TEAM
Ηλιάνα Παπαγεωργίου Instagram

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μας έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του τηλεοπτικού διαγωνισμού GNTM. Πάντα εντυπωσιακή και με ευχάριστη διάθεση, έδινε λάμψη και ζωντάνια σε κάθε της εμφάνιση. Όπως αποδεικνύεται όμως, από συνέντευξη που έδωσε σε διεθνές Podcast, τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια, την περίοδο που την πρωτογνωρίσαμε μέσω του GNTM, έδινε μία σιωπηλή μάχη με την υγεία της που μόνο πολύ κοντινοί της άνθρωποι γνώριζαν. Ανέφερε χαρακτηριστικά "Πάλευα, αρρώσταινα όλο και πιο πολύ και μετά είχα μια εγχείρηση. Κανείς δε το ξέρει αυτό. Στη δεύτερη σεζόν του GNTM ήμουν πολύ άσχημα. Έκανα εγχειρήσεις και έπαιρνα φάρμακα. Αν με ήξερε κάποιος καταλάβαινε ότι ήμουν άρρωστη. Το βάρος μου άλλαζε. Τη μια έπαιρνα βάρος και την άλλη έχανα από τα φάρμακα. Η πρώτη και η δεύτερη σεζόν του GNTM ήταν εφιάλτης, αλλά εγώ προσποιούμουν τη χαρούμενη".

Όπως αποκάλυψε, απαντώντας σε σχόλια μετα τη δημοσιοποίηση του Podcast, την κατάσταση αυτή, από τους ανθρώπους στο GNTM, την είχε μοιραστεί μόνο με συνεργάτες στο καμαρίνι της και την Έλενα Χριστοπούλου. Μάλιστα, σε ένα συγκεκριμένο επεισόδιο όπου έκανε demo για το rodeo, αναγκάστηκε να ενημερώσει άλλα δύο άτομα από την παραγωγή και να διακόψει, αφού έπαθε αιμορραγία.

Ο λόγος που κράτησε ένα τόσο μεγάλο κομμάτι της ζωής της στο σκοτάδι, είναι, γιατί όπως δήλωσε, δεν ήθελε να αντιμετωπίζεται με οίκτο. Ο ρόλος που είχε αναλάβει, όμως, της επιτυχημένης, δυνατής, και με αυτοπεποίθηση, γυναίκας, μετατράπηκε σε πεποίθηση και αυτό συνέβαλλε στο να νιώσει πράγματι καλύτερα.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, έχοντας πλέον ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας της, νιώθει πλέον αρκετά δυνατή. Μοιράζεται με τον κόσμο τις δύσκολες στιγμές που έπρεπε να διαχειριστεί, υπενθυμίζοντάς μας, πως ο καθένας μας, μπορεί να βιώνει εσωτερικές προκλήσεις που να μην τις γνωρίζουν ούτε οι πιο κοντινοί του άνθρωποι, για αυτό πρέπει όλοι πρέπει να αντιμετωπίζονται με σεβασμό και κατανόηση.

Δες ολόκληρη τη συνέντευξη παρακάτω:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ