Follow us

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με το λευκό φόρεμα από H&M που θα φορέσεις σίγουρα το καλοκαίρι

Το λευκό φόρεμα που φόρεσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ιδανικό για την άνοιξη και το καλοκαίρι.

ilianapapageorgiou Instagram @ilianapapageorgiou

Φέρνοντας στον νου μας την εκάστοτε εποχή, αμέσως σκεφτόμαστε κάποια items που υπάρχουν σταθερά στην γκαρνταρόμπα μας. Για την περίοδο της άνοιξης και του καλοκαιριού, ένας από τους πρωταγωνιστές του στιλ μας είναι το λευκό φόρεμα. Το εν λόγω διαχρονικό one piece βρίσκεται στη λίστα με τις επικρατέστερες τάσεις της μόδας για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024, αφού σύμφωνα με τους οίκους Giambattista Valli, Valentino, Prada, Gucci, Alberta Ferretti, Stella McCartney, Dior, Chloé, Michael Kors, Acne Studios, Tory Burch, Sportmax, Cecilie Bahnsen,Gabriela Hearst και Ralph Lauren είναι ιδανική επιλογή για ποικίλες περιστάσεις. Την εν λόγω τάση φαίνεται πως ακολούθησε και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Διαβάστε Επίσης

Το μοντέλο και παρουσιάστρια της εκπομπής μόδας "Shopping Star" έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με το προσωπικό στιλ της, αλλά και την αισθητική της. Μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει μάλιστα στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, μας προσφέρει αρκετή στιλιστική έμπνευση και όχι άδικα. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αγαπά τις τάσεις και παρακολουθεί πιστά τις εξελίξεις στον κόσμο της μόδας, ωστόσο υιοθετεί τα trends που ταιριάζουν στη δική της αισθητική. Πρόσφατα, φόρεσε το ιδανικό λευκό φόρεμα για τη φετινή άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα αέρινο λευκό φόρεμα με σφηκοφωλιά από τη νέα συλλογή της H&M, το οποίο πρόκειται να ευχαριστηθείς να φοράς τους επόμενους μήνες. Ένα λευκό φόρεμα όπως το συγκεκριμένο συναγωνίζεται σε κομψότητα το κλασικό μαύρο, αφού μπορείς να το φορέσεις σε ποικίλες περιστάσεις, λειτουργώντας ως μία safe επιλογή. Φορώντας το μάλιστα μπορείς να πειραματιστείς αρκετά στιλιστικά, προσθέτοντας χρωματιστά αξεσουάρ.

Το look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Get the Item

Φόρεμα με σφηκοφωλιά H&M
Φόρεμα με σφηκοφωλιά H&M

Θα το βρεις εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ