Follow us

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι η πιο τρυφερή μαμά | "Ξυπνάω. Την κοιτάζω. Αναπνέει;"

Η νέα φωτογραφία που ανέβασε μετά τη γέννηση της κόρης της και η ανησυχία με την οποία θα ταυτιστεί κάθε νέα μητέρα.

MissBloom TEAM
Μαίρη Συνατσάκη

Τα πρώτα Χριστούγεννα με την κόρη τους θα περάσουν φέτος ο Ίαν Στρατής και η Μαίρη Συνατσάκη. Το αγαπημένο ζευγάρι υποδέχθηκε το πρώτο του παιδί στις 6 Δεκεμβρίου όταν η 38χρονη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Έχοντας εδώ και αρκετές ημέρες επιστρέψει στο σπίτι τους με το μωρό από το μαιευτήριο, η Mairiboo απολαμβάνει πλέον κάθε στιγμή της νέας της καθημερινότητας ως μαμά. Φυσικά δεν είναι όσο ενεργή συνήθιζε στο προφίλ της στο Instagram, αφού η προσοχή της είναι ολοκληρωτικά δοσμένη στην κόρη της.

Από την ημέρα που γέννησε, έχει ανεβάσει μία μόνο φωτογραφία, στην οποία την βλέπουμε στο δωμάτιο του μαιευτηρίου να κοιτάζει το νεογέννητο μωρό της.

Loading...

Η Μαίρη Συνατσάκη είχε το ιδανικό hair look για εγκυμονούσες (ή νέες μητέρες)

Παραμονή Χριστουγέννων λοιπόν, και συγκεκριμένα τα ξημερώματα του Σαββάτου 24/12, ανέβασε μία selfie της από το κρεβάτι, γράφοντας κάτι με το οποίο θα ταυτιστούν σίγουρα πολλές νέες μητέρες. Όπως χαρακτηριστικά είπε, σηκώνεται πολλές φορές το βράδυ για να δει αν η κόρη της αναπνέει: "Ξυπνάω. Την Κοιτάζω. Αναπνέει;! Αναπνέει. Φιου. Εκατό φορές κάθε βράδυ."

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι η πιο τρυφερή μαμά | "Ξυπνάω. Την κοιτάζω. Αναπνέει;"

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι η πιο τρυφερή μαμά | "Ξυπνάω. Την κοιτάζω. Αναπνέει;"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ