Follow us

Μαίρη Συνατσάκη | Θηλάζει την κόρη της στο αυτοκίνητο και ευχαριστεί δημόσια τους συνεργάτες της

Και κάπως έτσι, η Μαίρη Συνατσάκη καταφέρνει και συνδυάζει τη δουλειά με τη μητρότητα.

MissBloom TEAM
Μαίρη Συνατσάκη Instagram

Από τον Δεκέμβριο και έπειτα, η Μαίρη Συνατσάκη φαίνεται πως προσπαθεί -επιτυχώς- να συνδυάσει δουλειά και μητρότητα. Η επιχειρηματίας, που έγινε μαμά για πρώτη φορά στις 5 Δεκεμβρίου φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, συνεχίζει να έχει μία ενεργή επαγγελματική ζωή ενώ πολύ συχνά, ενημερώνει τους followers της για το πώς τα προλαβαίνει όλα.

Μαίρη Συνατσάκη | "Από τύχη δεν βρεθήκαμε εμείς αντιμέτωποι με τα 7,8 ρίχτερ..."

Πριν από λίγες ώρες, η αγαπημένη Mairiboo ανήρτησε μία γλυκιά φωτογραφία την οποία και τράβηξε σε κάποιο κενό που είχε ανάμεσα στα επαγγελματικά της ραντεβού. Πιο αναλυτικά, η ίδια φαίνεται πως πήγε στη δουλειά μαζί με την κόρη της, την οποία και θήλαζε σε κάθε της διάλειμμα. Συγκεκριμένα, η επιχειρηματίας δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία θηλάζει τη μικρή της μέσα στο αυτοκίνητό της λέγοντας χαρακτηριστικά πως κάποια τρώει ανάμεσα στα ραντεβού της ημέρας και δεν είναι αυτή.

Η ίδια μάλιστα, θέλησε να ευχαριστήσει τους συνεργάτες της που προστατεύουν τη νεογέννητη κόρη της φορώντας μάσκες υπογραμμίζοντας πως είναι η πιο μικρή συνεργάτιδα που είχαν ποτέ.

Μαίρη Συνατσάκη | Θηλάζει την κόρη της στο αυτοκίνητο και ευχαριστεί δημόσια τους συνεργάτες της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ