Follow us

Βάσια Κωσταρά | Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram πριν από 11 χρόνια

Τον Σεπτέμβριο του 2012, η γνωστή σχεδιάστρια μόδας έκανε το πρώτο της post το οποίο σήμερα μετρά μόλις 103 likes.

MissBloom TEAM
Οι πιο hot τάσεις του χειμώνα όπως τις ξεχωρίσαμε από το στιλ της Βάσιας Κωσταρά Instagram @vassia_kostara

Η Βάσια Κωσταρά διατηρεί δίχως αμφιβολία ένα από τα πιο καλαίσθητα Instagram accounts. H γνωστή σχεδιάστρια μόδας λατρεύει να δημιουργεί περιεχόμενο για τον προσωπικό της λογαριασμό ενώ όπως όλα δείχνουν, πολλοί είναι αυτοί που λατρεύουν να την παρακολουθούν.

Πριν & Μετά | Η Βάσια Κωστάρα μας δείχνει τη θεαματική αλλαγή του σπιτιού της

Συγκεκριμένα, ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram αριθμεί 293 χιλιάδες followers ενώ η ίδια, έχει κάνει μέχρι στιγμής 2,576 posts. Το aesthetically pleasing περιεχόμενό της συγκροτείται από επαγγελματικές κυρίως φωτογραφήσεις, στα πιο όμορφα μάλιστα μέρη. Τα ταξίδια και η μόδα είναι τα κυριότερα στοιχεία που απαρτίζουν το προφίλ της και τα οποία "δένουν" ομοιόμορφα κάτω από τη μοναδική αισθητική της. Βέβαια, είναι πλέον αυταπόδεικτο πως η Βάσια Κωσταρά εκτός από τα ταξίδια, τη μόδα και τα υφάσματα, αγαπάει και τις φωτογραφίες. Στο προφίλ της μπορεί κανείς εύκολα να "χαθεί" και να ξεχαστεί μέσα στα τόσα υπέροχα posts, τα οποία χρόνο με τον χρόνο γίνονται όλο και καλύτερα. Πώς ξεκίνησε όμως η σχέση της Βάσιας Κωσταρά με την πλατφόρμα του Instagram;

Όπως όλα δείχνουν, η Βάσια Κωσταρά έκανε την πρώτη της δημοσίευση στο Instagram το μακρινό 2012. Πιο αναλυτικά, στις 15 Σεπτεμβρίου του 2012, 11 ολόκληρα χρόνια πριν, η πετυχημένη σχεδιάστρια μόδας αποφάσισε να μοιραστεί με τους ελάχιστους τότε followers της μία καλοκαιρινή φωτογραφία με τον σκύλο της. Μία φωτογραφία που έμελλε να είναι μόνο η αρχή για οτιδήποτε ακολούθησε και ακολουθεί το clothing brand της και το κάθε της επιχειρηματικό βήμα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ