Follow us

Ο Απόστολος Γκλέτσος για τη Μιμή Ντενίση | "Ήμασταν πρώτα τηλεοπτικό και θεατρικό ζευγάρι, μετά και στην πραγματικότητα"

Όλα όσα είπε ο ηθοποιός για τη σχέση του με τη Μιμή Ντενίση και τον σύντομο γάμο του με τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

MissBloom TEAM
Απόστολος Γκλέτσος NDP

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής "Mega Καλημέρα" έκανε ο Απόστολος Γκλέτσος. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για πολλά πράγματα ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση που είχε τη δεκαετία του 1990 με τη Μιμή Ντενίση αλλά και στον σύντομο γάμου που είχε κάνει διάρκειας δεκαεπτά ημερών.

Βαλίσια Γκλέτσου | Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της κούκλας κόρης του Απόστολου Γκλέτσου

Ο Απόστολος Γκλέτσος ανέφερε χαρακτηριστικά πως με τη Μιμή Ντενίση ήταν πρώτα τηλεοπτικό ζευγάρι, έπειτα θεατρικό και στο τέλος κανονικό αφού περνούσαν μαζί δεκαέξι ώρες την ημέρα. Ο ίδιος μάλιστα σχολίασε τον γάμο που είχε κάνει κάποτε με τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου λέγοντας χαρακτηριστικά πως υπάρχουν άνθρωποι που έχουν σπάσει αυτό το ρεκόρ.

"Ήμασταν τηλεοπτικό ζευγάρι, μετά στο θέατρο για 2 χρόνια. Ήμασταν μαζί 16 ώρες τη μέρα. Κάποια στιγμή, γίνονται κάποια πράγματα."

"Νομίζω έχουν σπάσει κάποιοι άλλοι το ρεκόρ του πιο σύντομου γάμου, ο δικός μου είχε κρατήσει 17 ημέρες. Ήταν σε μικρή ηλικία που όλα συγχωρούνται."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ