Follow us

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Οι τρυφερές φωτογραφίες με τον γιο της, Ιωάννη - Εφραίμ Σοφό, από την ανοιξιάτικη εξόρμησή τους στη Σαντορίνη

"Ο γιος μου είναι ρομαντικός…"

MissBloom TEAM
Σταματίνα Τσιμτσιλή Instagram

Στη Σαντορίνη ταξίδεψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η οικογένειά της, με αφορμή το τριήμερο της Πρωτομαγιάς. Ήδη από νωρίς το πρωί, η παρουσιάστρια της εκπομπής "Happy Day" αναρτά στα προσωπικά της social media φωτογραφίες από τις βόλτες που κάνει στο νησί, δείχνοντας στους followers της τα πιο όμορφα μέρη.

Σταματίνα Τσιμτσιλή | "Σαν σήμερα ήρθε στη ζωή το αγοράκι μου..."

Μάλιστα, στο φωτογραφικό αυτό άλμπουμ με τα υπέροχα τοπία της Σαντορίνης, είχαμε την ευκαιρία να δούμε και τον 5χρονο πια γιο της, Ιωάννη - Εφραίμ Σοφό. Η μελαχρινή παρουσιάστρια απαθανάτισε τον μονάκριβο γιο της να απολαμβάνει τη μαγευτική θέα του νησιού, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο γιος της είναι ρομαντικός.

Λιγη ώρα αργότερα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανήρτησε άλλη μία τρυφερή φωτογραφία του γιου της, τον οποίο όπως όλα δείχνουν κοιτάζει στα μάτια και "λιώνει".

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Οι τρυφερές φωτογραφίες με τον γιο της, Ιωάννη - Εφραίμ Σοφό, από την ανοιξιάτικη εξόρμησή τους στη Σαντορίνη

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ