Follow us

Η Αιμιλία Υψηλάντη μιλά πρώτα φορά για την απώλεια της κόρης της | "Το να χάνεις το παιδί σου είναι ό,τι πιο σκληρό μπορεί να σου συμβεί..."

Όλα όσα είπε η γνωστή ηθοποιός για τη ζωή της σήμερα.

MissBloom TEAM
Αιμιλία Υψηλάντη NDP

Μία εξομολογητική συνέντευξη παραχώρησε η Αιμιλία Υψηλάντη στην εκπομπή "Mega Καλημέρα". Η γνωστή και ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε στον Κώστα Τσουρό για πολλά πράγματα ενώ αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην απώλεια της κόρης της.

Αιμιλία Υψηλάντη | 'Εφυγε από τη ζωή η μονάκριβη κόρη της, Μαρίνα Υψηλάντη, σε ηλικία 55 ετών

Πιο αναλυτικά, η Αιμιλία Υψηλάντη μίλησε για τον χαμό της κόρης της υπογραμμίζοντας πως για έναν γονιό αυτό είναι το πιο σκληρό πράγμα. Η ίδια σημείωσε πως παίρνει δύναμη από το θέατρο ενώ τόνισε πως οφείλει τόσο στην ίδια όσο και στην κόρη της να είναι αξιοπρεπής.

"Παίρνω δύναμη από το θέατρο. Ο άνθρωπος αγκιστρώνεται από πάρα πολλά πράγματα για να επιζήσει. Με βγάζει από την πραγματικότητα, προφανώς. Η αλήθεια είναι ότι συνέχισα να παίζω μετά τον θάνατο της κόρης μου γιατί φοβήθηκα λίγο ότι αν σταματήσω, ίσως να μην ήθελα να γυρίσω στο θέατρο. Για μένα είναι κυριολεκτικά μια σανίδα σωτηρίας το θέατρο."

"Το να χάνεις το παιδί σου είναι ό,τι πιο σκληρό μπορεί να σου συμβεί αλλά συμβαίνει σε πολλούς ανθρώπους. Όταν συμβαίνει, πρέπει ο άνθρωπος να φτιάξει διάφορα σενάρια για να μπορέσει να κρατηθεί γιατί υπάρχει ένα μεγάλο ζήτημα που λέγεται σεβασμός στη ζωή. Αυτό πρέπει να είναι ο κανόνας."

"Όταν λέω σεβασμός στη ζωή, εννοώ στη δική μου ζωή, σε αυτό που οφείλω στον εαυτό μου και σε όλους τους ανθρώπους γύρω μου, ακόμα και στην κόρη μου που έχασα. Της οφείλω να είμαι όπως πρέπει, να προσπαθώ να είμαι αξιοπρεπής. Αυτό βέβαια, δεν απαλύνει κανέναν πόνο αλλά είναι ένα γερό κράτημα για να μπορέσει κανείς να σταθεί στα πόδια του. Πρέπει να πεθάνουμε όρθιοι αν μπορούμε, και θα είναι και ένα μεγάλο δώρο..", δήλωσε η Αιμιλία Υψηλάντη .

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ