Follow us

Ευδοκία Ρουμελιώτη για Εριέττα Κούρκουλου Λάτση | "Δεν την ξέρω αυτή τη γυναίκα, δεν είναι φίλη μου, αλλά αν όλοι μας σκεφτόμασταν με αυτό τον τρόπο..."

Η συγκινητική ανάρτηση της ηθοποιού σχετικά με τα όσα είπε η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση για την τραγική υπόθεση της Άρτας.

MissBloom TEAM
Ευδοκία Ρουμελιώτη Instagram

Ένα κείμενο αναφορικά με την τραγική υπόθεση της Άρτας έκανε χθες, μέσα από τα social media της η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση. Η ανάρτηση αυτή, όπως ήταν αναμενόμενο συγκίνησε τους followers της αφού βρήκε σύμφωνους τους περισσότερους από αυτούς.

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση για την τραγωδία στην Άρτα | "Μπορούμε να καταδικάσουμε τον μπαμπά που έκανε το λάθος..."

Τα όσα είπε η γνωστή επιχειρηματίας για τις τραγικές φιγούρες των γονιών και τις ευθύνες που αναλογούν στο κράτος φαίνεται πως έφτασαν μέχρι και την Ευδοκία Ρουμελιώτη η οποία θέλησε με τη σειρά της να κάνει το δικό της σχόλιο. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός σημείωσε πως αν και δεν γνωρίζει την Εριέττα Κούρκουλου Λάτση, η δημοσίευσή της και το κείμενό της την συγκίνησαν ιδιαίτερα πολύ ενώ την κράτησαν ξύπνια όλη τη νύχτα. Η ηθοποιός δε δίστασε μάλιστα να πει πως ο κόσμος θα ήταν πολύ καλύτερος, λίγο πιο ανθρώπινος και υποφερτός αν σκεφτόμασταν όλοι όπως η επιχειρηματίας.

"Χθες το βράδυ πριν κοιμηθώ διάβασα μια ανάρτηση που μου ήταν αδύνατον να μην σχολιάσω ενώ δεν το έχω κάνει ποτέ. Την ανάρτηση αυτή την έκανε η κυρία Εριέττα Κούρκουλου. Δεν την ξέρω αυτή την γυναίκα δεν είναι φίλη μου και το πιθανότερο είναι να μην την συναντήσω και πότε… Συγκινήθηκα, σκέφτηκα και έμεινα ξύπνια σχεδόν όλο το βράδυ.

Για όλα αυτά που έγραψε και για τον τρόπο που σκέφτηκε… Αν όλοι μας σκεφτόμασταν με αυτό τον τρόπο ίσως ο κόσμος μας γίνονταν λίγο πιο ανθρώπινος και υποφερτός. Πόσο απόλυτα συμφωνώ μαζί της… Πόσο δύσκολη είναι η καθημερινότητα για τους ανθρώπους. Για αυτά τα νέα ζευγάρια που τρέχουν από το πρωί μέχρι το βράδυ να προλάβουν… Να προλάβουν τη ζωή… Να προλάβουν να γυρίσουν το βράδυ στο σπίτι τους να δουν τα παιδιά τους και προσπαθήσουν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα…

Όλοι αυτοί οι γονείς που αποχωρίζονται βίαια τα παιδιά τους τόσο μικρά γιατί διαφορετικά δεν θα επιβιώσουν… Πόσο βαθιά λυπάμαι για όλο αυτό… Και πόσες ενοχές αισθάνομαι αμέτρητες φορές που εγώ έχω αυτή την δυνατότητα… Την δυνατότητα να είμαι με το παιδί μου… Να μεγαλώνω το παιδί μου… Να παίζω με το παιδί μου… Να έχω χρόνο με το παιδί… Πριν λοιπόν αρχίζουμε να καταδικάζουμε ας σκεφτόμαστε όλοι λίγο παραπάνω… Και ίσως σιγά σιγά εμείς οι ίδιοι όταν καταφέρουμε να μπούμε και λίγο στην θέση του άλλου αλλάξουμε τον κόσμο μας.", έφραψε η Ευδοκία Ρουμελιώτη στην γλυκιά φωτογραφία που δημοσίευσε με τον γιο και τον σύζυγό της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ