Follow us

Στέφανος Τσιτσιπάς | Οργή για το viral video όπου μιλάει άσχημα στη μητέρα του

Το video με την άσχημη συμπεριφορά του Στέφανου Τσιτσιπά στη μητέρα του, που έχει προκαλέσει αντιδράσεις

MissBloom TEAM
Στέφανος Τσιτσιπάς

Στην Ρώμη βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς όπου αγωνίστηκε στο Masters της Ρώμης όπου και έφτασε μέχρι τον δεύτερο ημιτελικό απέναντι στον Ντανιίλ Μεντβέντεφ από τον οποίο έχασε με 2-0 σετ (7-5,7-5). Ο Ρώσος νικητής προκρίθηκε στον τελικό του τουρνουά όπου στις 21/5 θα αντιμετωπίσει τον Χόλγκερ Ρούνε.

Ο αγώνας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί επεισοδιακός καθώς χρειάστηκε να διακοπεί δύο φορές, τη μία λόγω της βροχής και τη δεύτερη λόγω της λεκτικής διαμάχης που είχε ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τη μητέρα του στο 11ο game του πρώτου σετ.

Συγκεκριμένα η μητέρα του, η οποία είναι ρωσικης καταγωγής μιλούσε στα ρώσικα, κάτι που εκνεύρισε τον Έλληνα τενίστα και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα νεύρα του εκφράζοντας την έντονη ενόχληση του με ένταση και απρεπείς χαρακτηρισμούς ενώ στη συνέχεια ζήτησε να αποχωρήσει από το γήπεδο έτσι ώστε να συνεχίσει τον αγώνα στέλνοντας τη μητέρα του σε υψηλότερες θέσεις στις κερκίδες και πιο μακριά από τον αγωνιστικό χώρο.

''Μη μιλάς στα ρωσικά, μη μιλάς. Μίλα στα ελληνικά. Πάω να σερβίρω και μιλάς στα ρώσικα, φύγε από το γήπεδο καλύτερα. Μη μιλάς στα ρώσικα. Μ@λ@κισμένη είσαι τελείως; Δεν μπορώ να καταλάβω, τι περνάει από το μυαλό σου. Μιλάς στη δική τους γλώσσα. Αν έχεις τον Θεό σου'' είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τη μητέρα του να του απαντάει ''έλα θα πας μπροστά έλα'', σε μία προσπάθεια της να τον ενθαρρύνει.

Τότε ήταν που ο Στέφανος Τσιτσιπάς ζήτησε η μητέρα του να αποχωρήσει έτσι ώστε να συνεχίσει τον αγώνα ''Για να συνεχίσω πρέπει να γίνει με τον δικό μου τρόπο. Πρέπει να φύγει από το γήπεδο''.

Ο διάλογος έγινε στα ελληνικά με αποτέλεσμα ο διαιτητής να ρωτήσει τον τενίστα εάν χρειάζεται κάτι και τι συμβαίνει. Η μητέρα του κατά τη διάρκεια του διαλόγου του με τον διαιτητή αποχώρησε από το box και έκατσε υψηλότερα στις κερκίδες.

Δες το βίντεο:

Στέφανος Τσιτσιπάς | Οργή για το viral video όπου μιλάει άσχημα στη μητέρα του

Στέφανος Τσιτσιπάς | Οργή για το viral video όπου μιλάει άσχημα στη μητέρα του - εικόνα 2

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ