Follow us

Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε on air τον λόγο που δε θα ξανακάνει μπότοξ

Όλα όσα είπε η γνωστή παρουσιάστρια για την απόφαση που πήρε.

MissBloom TEAM
Ελεονώρα Μελέτη Instagram

Τον λόγο που δε θα ξανακάνει μπότοξ αποκάλυψε η Ελεονώρα Μελέτη σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή που παρουσιάζει, "Mega Καλημέρα". Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε με αφορμή τις δηλώσεις της Έλενας Παπαρίζου για τις πλαστικές επεμβάσεις, λέγοντας πως δε θα ξανακάνει μπότοξ.

"Εγώ για μια βάφτιση πήγαινα …" | Η Ελεονώρα Μελέτη αποκαλύπτει το παρασκήνιο του γάμου της με τον Θοδωρή Μαροσούλη

Ειδικότερα, η Ελεονώρα Μελέτη σημείωσε πως κάθε φορά που κάνει μπότοξ την πιάνει ένα τικ το οποίο έδειξε on air. Η ίδια μάλιστα τόνισε πως μαζί με αυτό το τικ την πιάνει και πονοκέφαλος ενώ υπογράμμισε πως το είπε δημόσια ούτως ώστε να δεσμευτεί.

"Έχω πάρει μια απόφαση και θέλω να τη μοιραστώ γιατί όταν λες και μοιράζεσαι τις αποφάσεις σου, είναι σαν να δεσμεύεσαι δημόσια. Έχω αποφασίσει να μην ξανακάνω μπότοξ ποτέ στη ζωή μου. Έχω κάνει στο παρελθόν για το μεσόφρυο. Τώρα δε φαίνεται γιατί τα φώτα το "καίνε” αλλά είναι πολύ έντονο."

"Θα σας πω κάτι, όταν κάνω μπότοξ, με πιάνει ένα τικ. Θέλω να συνοφρυωθώ και δε μπορώ. Ο εγκέφαλος στέλνει την εντολή, η εντολή δεν εκτονώνεται και κάνω έτσι… Άσε που με πιάνει και πονοκέφαλος."

Η Ελεονώρα Μελέτη μιλάει για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε όταν πήγε στην Επίδαυρο χωρίς τη νεογέννητη τότε κόρη της

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ