Follow us

Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε τη σημασία του τατουάζ που έχει στο χέρι της εδώ και 12 ολόκληρα χρόνια

"Όλοι λέγανε τότε πως αυτή είναι μια μέρα υψηλής δόνησης και ένιωθα την ανάγκη να "χτυπήσω" εκείνη τη μοναδική ημερομηνία..."

MissBloom TEAM
Ελεονώρα Μελέτη Instagram

Τη σημασία του τατουάζ που έχει στον καρπό του χεριού της εδώ και δώδεκα ολόκληρα χρόνια θέλησε να μοιραστεί με τους followers της η Ελεονώρα Μελέτη. Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια ανήρτησε μία φωτογραφία της στα social media όπου φαίνεται καθαρά το εν λόγω τατουάζ, σημειώνοντας στη λεζάντα την ιστορία πίσω από αυτό.

"Τελευταία χάνω την υπομονή μου με την Αλεξάνδρα…" | Η Ελεονώρα Μελέτη παραδέχεται πως είναι μία ευάλωτη μητέρα

Πιο αναλυτικά, η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πως αυτό το τατουάζ το έκανε στις 11/11/11 καθώς η ημερομηνία εκείνη έλεγαν πως είναι μοναδική, με υψηλή δόνηση. Η ίδια είχε διαλέξει να "χαράξει" λοιπόν εκείνη την ημέρα το γράμμα Άλφα, με το οποίο ξεκινούσαν και ξεκινάνε όλα τα σημαντικά για εκείνη πράγματα στη ζωή. Η σύμπτωση που τόνισε βέβαια η παρουσιάστρια είναι πως τότε, το 2011, δεν είχε φανταστεί πως και το όνομα της κόρης της θα ξεκινούσε επίσης από Άλφα.

Αλεξάνδρα Μαροσούλη | Η κόρη της Ελεονώρας Μελέτη είναι το πιο stylish κορίτσι της παραλίας - Το χαριτωμένο ροζ καφτάνι και οι φούξια σαγιονάρες

Βλέπεις αυτό το "άλφα" τατουάζ που έχω; Το είχα κάνει στις 11/11/11. Όλοι λέγανε τότε πως αυτή είναι μια μέρα υψηλής δόνησης και ένιωθα την ανάγκη να "χτυπήσω" εκείνη τη μοναδική ημερομηνία, το αρχικό γράμμα από λέξεις που είναι σημαντικές για μένα:

αγάπη, αλήθεια, ανιδιοτέλεια, αξιοπρέπεια, αγώνας, αέρας, αγνωμοσύνη, ανεξαρτησία, αδικία, αποδοχή, απόρριψη.

Τότε δεν είχα συμπεριλάβει τη πιο σημαντική λέξη από "άλφα" , η οποία με το που μπήκε στη ζωή μου, το τατουάζ αυτό απέκτησε άλλη σημασία. "Αλεξάνδρα". Και ξαφνικά το σημαντικό αντικαθίσταται από το σημαντικότερο και το σημαντικότερο γίνεται το ΑΠΟΛΥΤΟ. Από "άλφα" και αυτό.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ