Follow us

Νάνσυ Ζαμπέτογλου | "Πήγα γυμναστήριο μετά από πολλά χρόνια αλλά..."

Όλα όσα είπε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια για τη νέα της συνήθεια.

MissBloom TEAM
Νάνσυ Ζαμπέτογλου Instagram

Μία αποκάλυψη για τη ζωή της έκανε χθες το απόγευμα, μέσα από τον τηλεοπτικό αέρα, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου. Η δημοσιογράφος κα παρουσιάστρια της εκπομπής "Στούντιο 4" αποκάλυψε πως ξεκίνησε πάλι να πηγαίνει γυμναστήριο, ύστερα από πολλά χρόνια, ωστόσο αντί να είναι ευδιάθετη έχει νεύρα.

Νάνσυ Ζαμπέτογλου | "Πήγα σε γιατρούς, έχω βαρεθεί να ακούω να λένε: "Εεεε όσο περνάνε τα χρόνια, σαν να έληξα σαν γιαούρτι""

Ειδικότερα, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου τόνισε πως ενώ της άρεσε το μάθημα και πέρασε καλά, αντί να είναι ευδιάθετη έχει πολλά νεύρα και ίσως φταίει για αυτό το πρωινό ξύπνημα. Συγκεκριμένα, η ίδια σημείωσε πως δε μπορεί να ξυπνάει πριν τις 7:30 το πρωί για να κάνει γυμναστική αφού εκείνες τις ώρες είναι μάνα.

Φακίδες στο πρόσωπο και χαμόγελο στα χείλη | Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου ποζάρει δίχως ίχνος μακιγιάζ, πιο όμορφη και ξέγνοιαστη από ποτέ

"Πήγα γυμναστήριο μετά από πολλά χρόνια, ωραία ήταν αλλά έχω πολλά νεύρα. Δεν λένε ότι φτιάχνει τη διάθεση; Μήπως η σεροτονίνη μου έκανε ανάποδη πορεία; Εγώ πήγα σε ένα απλό μάθημα και με τις άλλες συμμαθήτριές μου ήταν υπέροχες. Και η δασκάλα μου ήταν πολύ καλή αλλά εγώ γιατί έχω νεύρα; Δεν μπορώ να ξυπνήσω πιο πρωί. 7:30 με 8:00 το πρωί είμαι μάνα, δεν μπορώ να ξυπνήσω νωρίτερα. Ξέρεις πώς τεντωνόμουν; Χέλι.", είπε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ