Follow us

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | "Μου λέει: "να μην κρατήσεις το παιδί". Έπαθα σοκ..."

Η εξομολόγηση της παρουσιάστριας για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνη.

MissBloom TEAM
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Instagram

Καλεσμένη στην εκπομπή "The 2Night Show" βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για πολλά πράγματα ενώ αναφέρθηκε για πρώτη φορά στις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | "Αυτοί οι 8 μήνες είναι το κάτι άλλο, είναι 8 μήνες ευτυχίας. Παντού έχουμε πάει με το μωρό..."

Συγκεκριμένα, η ίδια αποκάλυψε για πρώτη φορά πως όταν ήταν έγκυος στον γιο της, Βλάσση, χρειάστηκε να κάνει αμνιοπαρακέντηση και να παραμείνει για λίγες μέρες σε πλήρη ακινησία. Η παρουσιάστρια τόνισε μάλιστα μεταξύ άλλων πως περίμενε τα αποτελέσματα δεκατέσσερις ολόκληρες μέρες, κάτι που της προκάλεσε μεγάλο άγχος και στενοχώρια.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε για πρώτη φορά πόσα κιλά πήρε στην εγκυμοσύνη της

"Έπρεπε να κάνω αμνιοπαρακέντηση στον 8ο μήνα, δεν το ‘χω πει ποτέ. Ο γιατρός με ενημέρωσε ότι πρέπει να είμαι σε πλήρη ακινησία και ότι μπορεί να γεννήσω τα επόμενα 24ωρα.

Το πιο δύσκολο ήταν ότι έπρεπε να μπω σε μία διαδικασία εξετάσεων που έπρεπε να περάσουν 14 μέρες για να βγουν τα αποτελέσματα. Ο γιατρός μου είπε ότι έχει δει κάτι και ότι έπρεπε να πάρουμε δείγμα για να δούμε τα αποτελέσματα. Του λέω: "ποιο είναι το κακό σενάριο;” Μου λέει: "να μην κρατήσεις το παιδί”. Έπαθα σοκ.

Περίμενα 14 ημέρες για τα αποτελέσματα και ήμουν σε άθλια κατάσταση. Έλεγα στον Βασίλη: "δεν μας παίρνει ο γιατρός, μάλλον δεν θέλει να μας πει την αλήθεια”. Τα περισσότερα κιλά της εγκυμοσύνης τα πήρα εκεί από το άγχος και τη στεναχώρια, συνολικά πήρα 30 κιλά.'

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ