Follow us

Βασιλική Ανδρίτσου | "Όταν έβλεπα τους τίτλους: "έγινε μαμά στα 46 της", μόνο υπερηφάνεια ένιωθα..."

Όλα όσα αποκάλυψε η ηθοποιός για το ταξίδι της μητρότητας.

MissBloom TEAM
Βασιλική Ανδρίτσου Instagram

Μία απολαυστική συνέντευξη στην εκπομπή "Πάμε Δανάη!" παραχώρησε η Βασιλική Ανδρίτσου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στον Άρη Καβατζίκη για πολλά πράγματα ενώ αναφέρθηκε στις αλλαγές που έγιναν στη ζωή της μετά τη γέννηση της κόρης της και στο ταξίδι της μητρότητας.

Η Βασιλική Ανδρίτσου ήταν μία τολμηρή νύφη | Το κλασικό νυφικό και το παράδοξο χρώμα παπουτσιών

Η ηθοποιός είπε συγκεκριμένα ότι ήθελε πάρα πολύ να γίνει μητέρα, καθώς και πως γνώριζε πως η ζωή της θα άλλαζε εξ ολοκλήρου. Η ίδια, μεταξύ άλλων σημείωσε πως ήταν επιθυμία της να μεγαλώσει μόνη της την κόρη της ενώ αποκάλυψε πως τα δημοσιεύματα που έγραφαν πως έγινε μητέρα στα 46 της χρόνια, την έκαναν να νιώθω περήφανη.

Βασιλική Ανδρίτσου | "Νιώθω περήφανη που κατάφερα να γίνω μητέρα στα 46 μου χρόνια"

"Ο ερχομός της κόρης μας, τεσσεράμισι χρόνια πριν, δεν ήταν ανατροπή, ήταν κάτι για το οποίο προσπαθήσαμε για να γίνει. Το ξέραμε πως θα αλλάξει η ζωή μας, είχαμε πάρει τις αποφάσεις μας. Ήθελα να μεγαλώσω εγώ το παιδί, αναγκαστικά θα πάνε πίσω πράγματα από τη δουλειά μου, αλλά αυτό δε με πτοεί, ούτε με αγχώνει."

"Μου πήρε χρόνο μέχρι να αποκτήσω την κόρη μας, έγιναν κάποιες διεργασίες, είναι μια προσωπική διαδρομή που θέλει τον απόλυτο σεβασμό μια γυναίκα. Ας μην τα παρατήσει εύκολα εάν επιθυμεί το παιδί, εάν πάλι σταματήσει τις διαδικασίες, να είναι σίγουρη ότι δε θα το μετανιώσει. Όταν έβλεπα τους τίτλους: "έγινε μαμά στα 46 της”, μόνο υπερηφάνεια ένιωθα. Το πότε γίνεται μάνα μια γυναίκα είναι θέμα μιας άλλης δεκαετίας...", δήλωσε η Βασιλική Ανδρίτσου.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ