Follow us

Βάσια Κωσταρά | Μας ξεναγεί στο σαλόνι της, που είναι σαν να ξεπήδησε από art deco περιοδικό

Το διακοσμητικό trick της σχεδιάστριας για να δώσει χρώμα στην τραπεζαρία και το σαλόνι της.

MissBloom TEAM
Βάσια Κωσταρά Instagram @vassia_kostara

Το ότι η Βάσια Κωσταρά διακρίνεται για το γούστο της είναι προφανές και προκύπτει από διάφορες πτυχές της ζωής της: από τα ρούχα που σχεδιάζει η ίδια, τις επιλογές της στο styling, ακόμα και το μακιγιάζ και τα μαλλιά της. Άλλος ένας τομέας στον οποίο διαπρέπει ωστόσο είναι και η διακόσμηση, αν κρίνουμε από το σπίτι στο οποίο μένει τον τελευταίο χρόνο.

Η σχεδιάστρια πάντοτε έδινε σημασία στη διακόσμηση των εσωτερικών χώρων - δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το σούπερ σύγχρονο και cozy loft της στην Κηφισιά. Η ίδια ωστόσο αποφάσισε να μετακομίσει πριν περίπου έναν χρόνο σε έναν νέο, ακόμα πιο μοντέρνο (και φωτεινό) χώρο, τον οποίο διακόσμησε με τέτοιον τρόπο που να τη χαρακτηρίζει απόλυτα, αφού τον ανακαίνισε σύμφωνα με τις ανάγκες της.

Πριν & Μετά | Η Βάσια Κωσταρά μας δείχνει τη θεαματική αλλαγή του σπιτιού της

Νωρίτερα σήμερα το πρωί, η Βάσια Κωσταρά μάς "άνοιξε" το σπίτι της και μας έδειξε μερικές υπέροχες εικόνες από την τραπεζαρία και το σαλόνι της, που διακρίνονται για τα καλαίσθητα έπιπλα, τις πολυτελείς επιφάνειες, τις όμορφες γωνίες και τις μίνιμαλ λεπτομέρειες (βλ. βάζα στο τραπέζι και φωτιστικά οροφής σε λευκό χρώμα). Η λεπτομέρεια που έκανε ωστόσο τη διαφορά ήταν τα λουλούδια σε έντονο ροζ και φούξια τόνους, που έδωσαν χρώμα αλλά και μια ρομαντική πινελιά στον χώρο - ένα πανέξυπνο trick για να ανανεωθείς στη στιγμή, χωρίς να αλλάξεις τίποτα ουσιαστικό στη διακόσμηση.

Δες το αποτέλεσμα:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ