Follow us

Μιχάλης Χατζηγιάννης | Οι σπάνιες εικόνες από το εσωτερικό του σπιτιού του

Μιχάλης Χατζηγιάννης

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μας έδωσε σπάνιες εικόνες από το εσωτερικό του σπιτιού του, αναρτώντας ένα απόσπασμα από βίντεοκλήση που είχε με τη Ρούλα Κορομηλά. Ο αγαπημένος τραγουδοποιός ήταν ξαπλωμένος στον καναπέ του σαλονιού του, έτοιμος να παρακολουθήσει την πρεμιέρα του "Σπίτι με το Mega", που επέστρεψε το βράδυ του Σαββάτου, με μια μουσική βραδιά αφιερωμένη στον Θέμη Αδαμαντίδη. Φυσικά σχολίασαν την τηλεοπτική τους συνύπαρξη, δεν έλειψαν μάλιστα τα χιουμοριστικά σχόλια ενώ η Ρούλα Κορομηλά δεν έκρυψε το τρακ της. Τέλικα όλα πήγαν καλά καθώς στην πρεμιέρα, η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης κέρδισαν τις καρδιές των τηλεθεατών σημειώνοντας πρωτιά με ποσοστό 12,6% στο σύνολο του κοινού.

Μέσα από αυτή τη βίντεοκλήση, είχαμε την ευκαιρία να δούμε το εσωτερικό του σπιτιού που είναι λιτό και καλαίσθητο και όπως θα δείτε διαθέτει ενιαία κουζίνα με το σαλόνι.

Μιχάλης Χατζηγιάννης | Οι σπάνιες εικόνες από το εσωτερικό του σπιτιού του
ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δεν συνηθίζει να μοιράζεται συχνά εικόνες από τον προσωπικό του χώρο. Είχε αναρτήσει μόνο ένα βίντεο από το υπνοδωμάτιο του, θέλοντας να δείξει τα χαριτωμένα γατάκια του.

Μία άλλη φορά είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο στο οποίο έπαιζε κιθάρα στο μπαλκόνι του σπιτιού του με την καλύτερη συντροφιά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ