Follow us

Άννα Μαρία | Χαμογελαστή σε εκδήλωση για καλό σκοπό - Τα υπέροχα κοσμήματα της

Η 'Αννα Μαρία εμφανίστηκε χαμογελαστή φορώντας μία τουίντ μπλούζα με ένα εμπριμέ μαντήλι σε γαλάζιους τόνους.

MissBloom TEAM
ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ

Μία σπάνια δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε η Άννα Μαρία. Η πρώην βασίλισσα έδωσε το παρών στην εκδήλωση του Σωματείο Εliza "Μη (μου) κλείνεις τα μάτια" που έγινε στο Μέγαρο Μουσικής με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Κακοποίησης του Παιδιού. Φίλοι του Σωματείου, εκπρόσωποι της Πολιτείας και του καλλιτεχνικού κόσμου, έδωσαν το παρών στην εκδήλωση, με σκοπό την ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση της κοινής γνώμης στο φαινόμενο της παιδικής κακοποίησης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, προβλήθηκε η βραβευμένη ταινία "Με τα μάτια της Νταλβά", η οποία αναφέρεται στη σεξουαλική κακοποίηση ενός κοριτσιού από το βιολογικό πατέρα της, στη δυσκολία της να αναγνωρίσει την κακοποίηση στην οποία υποβάλλονταν καθώς και τον "αγώνα” της, καθώς "επιστρέφει” στη χαμένη παιδική της ηλικία.

Η 'Αννα Μαρία εμφανίστηκε χαμογελαστή φορώντας μία τουίντ μπλούζα με ένα εμπριμέ μαντήλι σε γαλάζιους τόνους. Το σύνολό της ανέδειξε με υπέροχα κοσμήματα, όπως το περιδέραιο με πέρλες στο λαιμό και ένα ιδιαίτερο ζευγάρι σκουλαρίκια σε σχήμα κοχυλιού.

Άννα Μαρία | Χαμογελαστή σε εκδήλωση για καλό σκοπό - Τα υπέροχα κοσμήματα της
ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ