Follow us

Ο βασιλιάς Κάρολος του παρασκηνίου | Η συμπεριφορά στη νύφη του μετά το πρόβλημα υγείας της

Μέχρι το Πάσχα, η Κάθριν Μίντλετον εικάζεται να μείνει μακριά από τα βασιλικά της καθήκοντα

ΚΑΡΟΛΟΣ

Σε διαδικασία ανάρρωσης είναι η πριγκίπισσα της Ουαλίας στο σπίτι της στο Ουίνδσορ μετά από σοβαρό χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε στην κοιλιακή χώρα και δύο εβδομάδες νοσηλείας της σε θεραπευτήριο. Μέχρι το Πάσχα, η Κάθριν Μίντλετον εικάζεται να μείνει μακριά από τα βασιλικά της καθήκοντα και κοντά στο σύζυγό της πρίγκιπα Γουίλιαμ και στα τρία παιδιά τους, τον πρίγκιπα Τζορτζ, πριγκίπισσα Σάρλοτ και πρίγκιπα Λούις.

Ο βασιλιάς Κάρολος έχει πολύ καλή σχέση με την αγαπημένη του "νύφη" όπως έχει ήδη παραδεχτεί και σίγουρα θα κάνει ό,τι μπορεί για να τη βοηθήσει σε αυτό το στάδιο της ανάρρωσης. 'Αλλωστε είναι γνωστό πόσο συμπονετικός μπορεί να γίνει ο μονάρχης όταν κάποιος δικός του άνθρωπος αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Η δεύτερη εξαδέρφη του, Lady Frederick Windsor, έχει αποκαλύψει όταν είχε τραυματιστεί μετά από σύγκρουση αυτοκίνητων τον Νοέμβριο του 2017, ο Κάρολος είχε ζητήσει από τον μάγειρά του να μαγειρέψει και για την οικογένειά τους. "Έτσι τα γεύματά μας και τα δείπνα μας μαγειρεύονταν στο Clarence Ηοuse και αποστέλλονταν για εβδομάδες στο σπίτι μας".

Η βασίλισσα Καμίλα έχει μιλήσει επίσης για τις καλές πράξεις που κάνει διακριτικά ο σύζυγός της, σε συνέντευξή της στην Telegraph, το 2018: "Είναι απίστευτα καλός. Δεν νομίζω ότι ο κόσμος έχει δει την απίστευτη καλοσύνη του και τα πράγματα που κάνει στο παρασκήνιο. 'Ανθρωποι που έχουν δουλέψει για εκείνον θα του γράψουν αν περνούν δύσκολα και θα κάνει ό,τι μπορεί για να τους βοηθήσει".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ