Follow us

Ευδιάθετη και χαμογελαστή η Meghan στις πρώτες φωτογραφίες μετά τη διάγνωση του Καρόλου

Εκείνη την ημέρα που την απαθανάτισε ο φακός, ο σύζυγός της, πρίγκιπας Harry ταξίδευε στο Ηνωμένο Βασίλειο για να συναντήσει τον πατέρα του, βασιλιά Κάρολο που διαγνώστηκε με καρκίνο.

meghan markle Splash News / Ideal Image

Πίσω στο Montecito με τα δύο της παιδιά, τον πρίγκιπα Archie και την πριγκίπισσα Lilibet, έμεινε η Meghan Markle. H Δούκισσα του Σάσεξ εθέαθη ευδιάθετη και χαμογελαστή μέσα στο αυτοκίνητό της Range Rover, στη γειτονιά της. Εκείνη την ημέρα που την απαθανάτισε ο φακός, ο σύζυγός της, πρίγκιπας Harry ταξίδευε στο Ηνωμένο Βασίλειο για να συναντήσει τον πατέρα του, βασιλιά Κάρολο που διαγνώστηκε με καρκίνο. Η Δούκισσα του Σάσεξ φορούσε ένα καπέλο, oversized γυαλιά ηλίου και έπινε τον καφέ της.

Ευδιάθετη και χαμογελαστή η Meghan στις πρώτες φωτογραφίες μετά τη διάγνωση του Καρόλου

Στο Λονδίνο, ο Ηarry είχε μία συνάντηση 45 λεπτών με τον πατέρα του, βασιλιά Κάρολο, στo Clarence House. Όπως μεταδίδει η Daily Mail, o Κάρολος δυσαρεστήθηκε με την καθυστέρηση του Harry καθώς χρειάστηκε να τον περιμένει και ανέβαλε για λίγες ώρες το ταξίδι του στο Sandringham "για ηρεμία και ησυχία".

Στις 24 ώρες που παρέμεινε στη βρετανική πρωτεύουσα, ο Harry δεν συνάντησε ούτε τον αδερφό του, William ούτε την Kate Middleton που αναρρώνει στο σπίτι της στο Windsor μετά το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε στην κοιλιακή χώρα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ